zozo.m futás

2015.11.08 Vasárnap, 07:48:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:58:16

Távolság

10.2 km

Tempó

05:43 p/km (10.50 km/h)

Edzésleírás

Ma igazából versenyt terveztem, csak ezt mások gondolták másképpen. 

A Mester azt tanácsolta, hogy fussak egy 5-st a hétvégi tempómban. Jó ötletnek tűnt. Kikocogtam a szigetre. Kivételesen a külsőn futottam, így nem kell felfutnom a Margit hídra. :) És hátha lesznek folyton motivációk. 

Nehezen pörögtek be a lábak, de végül elértem a kivánt tempót. A MAC-ig jól ment. De fejben ... Nehéz volt a futás, abszolút nem volt kényelmes. És amikor 2 kmnél ezt gy érzed, akkor feltevődik a kérdés a fejedben, hogyan fog ez menni 21 kilin keresztül? A másik (pesti) oldalon aztán folyamatosan mentek a gondolatok. Persze mindenkit előztem le, de nem esett jól, amikor kicsit jobb volt, akkor pedig már nem az adott tempót mentem. Majd az Állatkerthez érve láttam egy újabb futót. 500 m múlva sikerült befognom, igaz közben előztünk többeket. MAjd miután leelőztem beállt szélárnyékba és ott trappolt mögöttem. Agyam elszállt és lemásztam a rekortánról, egyből visszalassult. :) 

Összegezve, nagyon rossz volt. Az talán nem gond, hogy kívül futottam, mert így elég gorsan jöttek az ismerős helyek. Általában ha futok kint, úgyis ellenkezőleg futok. De a tempó és minden más **** nehéz volt. 

Levonni ebből messzemenőket persze nehéz lenne. Hiszen azért egy keményebb heten vagyok túl. Reggel mentem, ébredés után. Reggeli nélkül. :) És még be is öltöztem, mert azt gondoltam kinézve ugyanolyan hideg van, mint tegnap. 

Átlag: 4:22. Amit le tudok vonni, okosan kell kezdeni Siófokon és akkor bármi megtörténhet! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

galagyuri képe

galagyuri 3152 napja

Semmi baj... Igazából teljesen éerthető at 5* rosszság... És már tegnap kezdődött, h előtte futsz hosszút, csak akkor nem akartam mondani ne vegye el a kedved:o) Ide pihenten kell. Másik, h reggel még rozsdás lábakkal megint nem lehet, harmadik h nem ettél... És végül ez az edzés sose könnyű! Olyan nincs, akkor mást csinálsz:o) És éppen ezért kell csinálni, h versenyen jobb legyen. De megcsináltad, ez a lényeg!Egészségedre!

Köszi a szurkolást! Jó volt.

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 3152 napja

...no,meg iszonyat rossz a levegő...

Örültem Neked,de "kissé" rossz a látásom,így lassabban reagálok :)

Felszerelések

Asics Gel 1170
Polar M400 HR