ripetti futás

2009.09.06 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:47:00

Távolság

21.1 km

Tempó

05:04 p/km (11.83 km/h)

Edzésleírás

Nike félmaraton. Előtte egy egyhetes betegségen este ám. Ugyanakkor előző hétvégén már futottam egy félmaraton versenyt Jászberényben. Ott kb. annyi induló volt, mint itt frissítő ember. mMondjuk 100. Akkor 1:50-et futottam. Most is ez volt a limit, de magamban titkon 1:45-öt terveztem. Persze mindenkinek azt hazudtam, hogy 1:50-et akarok. De ez nem volt igaz. Szóval mindenki ismeri a Nike versenyeket. Hatalmas tömeg, vérpezsdítő és magávalragadó hangulat. A bemelegítés előtt csak sétálgattam és nézegettem a lányokat. Igyekeztem ráhangolódni a versenyre. És ez sikerült is. Jó ütemben indultam (kb 5p/km) és ezt elég jól sikerült is tartani. Ismét érdekes volt látni, hogy elég egy kb. három méteres emelkedő és a futók 80%-a kifingik. Nem úgy a gepárdok :). Aztán voltak holtpontok és jó szakaszok. Erről részletesen beszámolok egy hozzászólás keretében alant.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

szunyog képe

szunyog 5400 napja

tudod Ripetti kicsit engem is megzavart a rakparton a szembeszél, de Dani hangja, mint valami isteni sugallat és persze, hogy a TE nyomdokaidban lépkedek újra erőt adott :) Gratulálok! szuper jó voltál!
Edzőbának pedig azt kell mondjam, hogy nekem a felüljáró után kezdődött a verseny, addig csak lődörögtem, ott tértem magamhoz - normális, hogy emelkedő nélkül, már nem is élet az élet?
Dokker képe

Dokker 5400 napja

Mint kis pajkos tanítványod ezek után is úgy fogok felnézni Rád, mint Pali kisfiad amikor pepakuráztál... :)
Doppingod talán a hátszeled lehet... :P
Katka képe

Katka 5400 napja

Hűha, szép időt futottál, gratulálok! Még jó, hogy időben lemaradtam tőled!:))
Mira képe

Mira 5401 napja

Ilyen jót már régen nevettem!!! :-) Jó kis társaság gyűlt a Gepárd-hegyen össze, csupa szárnyaló sasok! Van közöttetek, köztünk egy is normális? Ha találtok egyet, hívjatok!
Gebregab képe

Gebregab 5401 napja

Kérlelhetetlen erővel csak annyit mondhatok(nem sokkal az edzőkonferencia után): gratulálok a fergeteges PB-hez, és ne felejtsd el, számítok rád!! ;)
ezell képe

ezell 5401 napja

Köszönöm Ripetti, hogy ott voltál, s amikor szurkolóként mély pontomon voltam, elfutottál mellettem...! Drakulálok!
csattogoboka képe

csattogoboka 5401 napja

Ripetti! Igazam volt! Tényleg Te vagy a legjobb! És jó, hogy ezt nem felejtetted el! Gratulálok, nagyon jó idő, ha minden félmaratonodon ennyit javítasz akkor jövőre már retteghet hőn szeretett Edzőbánk és Pierre is! :)
Pierre képe

Pierre 5401 napja

:D :D :D :D

akkor most már nem is mondok semmit... na mégis: gratula!!
ripetti képe

ripetti 5401 napja

Azért voltak nehéz pillanatok. A pesti alsó rakparton erős szembeszelet kaptunk. Bevallom, inamba szállt a bátorságom, de akkor, mintegy megvilágosodás szerűen, eszembe ötlöttek Krisz néhány nappal korábbi szavai.
Akkor ugyanis ezt mondta (Katt ide)

Aztán az is nehéz időszak volt, mikor kb 11-16 km között egy hosszú holtponton estem át. Inkább holt időszak volt, mintsem pont. Nem tagadom, ott majdnem föladtam. De ekkor kérlelhetetlen erővel elmémbe tolakodtak az Edzőbától, előző este telefonon kapott tanácsok.
Aznap este mesterem ezt mondta (Katt ide)

Aztán elmúlt ez is. Végül végigmentem. A célban pedig nem más várt, mint Pierre. Már kb. 30 perce beért.
Mikor meglátott, csak ennyit mondott (Katt ide)

És hát persze ne feledkezzünk meg a lányokról sem. Bár Nóri nem volt ott, ha elfáradtam, csak felidéztem, amit a verseny előtti utolsó edzésen mondott.
Ezt mondta (Katt ide)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!