zozo.m Úszás

2015.07.04 Szombat, 08:55:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:55:10

Távolság

5.2 km

Tempó

22:09 p/km (2.71 km/h)

Edzésleírás

A 4. BalatonÁtúszásom.

Nagy reményekkel nem indultam, mert az úszások nagyon elmaradtak az utóbbi időben, bár az is igaz, hogy amennyire kevésen voltak annál inkább elfáradtak a karjaim utána. 

Meleg volt kint és épphogy elviselhető volt a balcsi. Azonban hullámzott végig a Tó. Nagyon nehéz volt úszásilag. Igyekeztem a hajóhoz közel úszni ennek azért megvolt az a böjtje, hogy sokat kellett előzni, kerülni... egészen a 3,5-4. km-ig. Onnantól már ritkultak a főként mellbeúszók száma. 
Igyekeztem jól húzni, kitartva úszni az árral, de néha az az érzésem volt, hogy segít a balcsi, néha meg pont hátrafelé tolt, sokszor pedig oldalra. 
A 2. és 3. km között kicsit visszább vettem az lett érzésre a leglasabb kilim, itt kicsit elszállt az egom, és nem igazán a kartempóra koncentráltam. Utána viszont ahogy közeledett a hegy úgy kezdtem bele jobban az úszásba.

Ha jól emlékszem és amennyire láttam csak 4-en előztek meg, ebből egy békatalpakkal haladt. Ellenben én is előztem  gyorsúszókat. Meglepő volt, hogy ketten is hsználtak TEÁ-t közben. 

Tavaly jobbat úsztam, időben. Most viszont érezhetően más környezeti feltételekkel vágtunk neki az úszásnak. Így elégedett vagyok. 

nagyon tetszett a hivatalos időmet megmondó emberke szavai, miután láttuk az időt 1:57:17 -: 1:57-en belüli idő gratulálok! 
Igen rengeteg időt vesztettem mire bejutottam a vízbe, mert már a lépcsőn álldogáltak, amikor előztem volna, akkor pedig aki beelőzött az is állt még egy picit. :(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:55:10 5.2 22:09 2.71 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!