zozo.m futás

2015.06.04 Csütörtök, 17:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

17.75 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Még mindig óra nélkül. Nagyon furcsa, mert se tempót, se pulzust nem látok és csak az érzet marad. Ami gyakran becsaphat. 

Rómaira mentünk ki - Apu utánam jött és kisért bringával. Az lett volna a két cél, hogy adjon egy tempót, illetve Ő is mozogjon. Utóbbi megvalósult. :) Már ez is jó!

A Hajógyári szigethez közeledvén összefutottam Gyurival. Beszélgettünk egy kicsit. Azt nem tudom, mennyire tetszett neki, hogy óra nélkül vagyok. De egyből kiszúrta. :) 

Utána még folytattam egy darabig egyedül. Egész pontosan az északi összekötőig. A Rómain rámköszönt a 2/3 Máté család. :) Nagyon figyeltem, kit merre kell kerülgetni, így épp hogy észrevettem Őket. Igazából addig akartam menni, mint múltkor, de eltévesztettem a lejárót. Látszik kizöldültek a fák és kicsit a Duna is emelkedett, Ebből kifolyólag Pünkinél fordultunk. Visszafelé érzésre is jobban ment, illetve könnyebben, ami meglepő volt. Bár nem árott volna legalább egyszer frissítenem, azért a végén kicsit fejben gyengültem és lassítani akartam. 

Ezt leszámítva jól ment. 

na már most óra nélkül ugye nehéz megállapítani mennyire voltam lassú odafele és mennyire voltam gyorsabb vissza, illetve a pulzus is érdekes volt, mert oda nem megszokott tempót választottam, vissza már gyakorolt ütésszámot produkált. 

Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 17.75 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

galagyuri képe

galagyuri 3308 napja

Eloszor azt hittem direkt. ami tok oke, csak neked nem a tempo hanem a pulzusmeres miatt kellene neha otthonhagynod.

Felszerelések

New Balance 965 Mens