Pepe88 küzdősport

2015.06.04 Csütörtök, 13:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Judo alapelemek: kicsit furcsa volt, mert mindenkivel kétszer csináltáttak meg a gyakorlatot, azokkal is, akiké jó volt és ez furcsa volt.

 

A csúsztatott esésem szerintem jó, bár azt mondták a segítő lányok még a bemelegítésnél, hogy nyújtsam ki valahogy test mellé.

Az előredőlést nem csináltam a váll gyulladás óta és ettől féltem nagyon jól, de jól ment, főleg ahhoz képest, hogy lejött a tapaszom már atlétikánál. De ezt is megcsináltattak velem és mindenkivel kétszer, mondjuk a többiek furcsa módon kézfejre érkeztek és úgy tartották ki magukat én meg ugye alkarra, nem tudom melyik a jó (illettve eddigre már utáltak engem)

Judogurulástól féltem, 1 hete lábat váltottam a sérült váll miatt, így végül a sérülten gurulok, de az egészséges csapok. A hét elején Andi szerint oldalra gurultam kicsit, itt szerintem jó volt, de ezt is megcsináltattak velem és mindenkivel kétszer is.

 

Én megadtam volna magamnak az 5pontot erre, ennél többet/jobban nem tudok. Ha szemetek akkor lehet csak 3pont lesz.

Update: szerintem 3pontot kaptam itt (két küzdősportban 10/6) és azért mert azért tényleg nem volt tökéletes a judogurulásom és én alkarra érkeztem az esésben talán...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!