Hauanita túra

2015.05.29 Péntek, 15:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:10:00

Távolság

0.4 km

Tempó

25:00 p/km (2.40 km/h)

Edzésleírás

Na, ezt is csak azért, hogy írásos nyoma maradjon, hogy leállt alattunk a bob. 

 

4 lánykámmal boboztunk, és már túl voltunk az első körön (ők már a sokadikon is), amikor egyedül fékeztem végig a pályát. Nem értettem, miért van kitéve a sok-sok Fékezz/Lassíts tábla, mert ha már azon túl is fékeztem volna, amennyit, akkor kb leállt volna alattam a bob. Mindegy, lecsúsztam, felhúztak, beálltunk még egy körre.

 

Ekkor egyik kislánykám felajánlotta, hogy menjünk együtt, de ő irányít. Mivel nem áll túl jól matekból, éltem hatalmi pozíciómmal és közöltem, hogy megbuktatom, ha kinyír :D
Gond nélkül ment minden: beültünk, elindultunk, mondjuk, fékezni azt nem fékezett, de azért élveztük, mondtam is neki félúton, hogy még nem nem bukott meg. :) Amikor a pálya végére értünk, a kislánynak hatalmasat kellett fékeznie, hogy bele ne menjünk az előttünk lévőbe, plusz láttuk is, hogy a hatalmas tiltó táblák ellenére az előző csoportból 2 gyerek ott ugrál kinn a pálya mellett, mert az egyiknek leesett a szemüvege. Kisvártatva kiderült, hogy amúgy ütközés is volt előttünk, nyilván ennek köszönhetően esett le ez a szemüveg. Vártuk, hogy akkor ha beültek, majd nyilván elindulunk, de semmi. Aztán még mindig semmi. Itt a végén húzott volna fel minket a rendszer pont ettől a ponttól. Aztán megjelent fentről az egyik animátor és közölte, hogy az előttünk lévők baromságának köszönhetően nyertünk 400 méternyi túrát felfelé. Mivel mögöttünk még két lány az osztályomból szintén megszívta, így négyesben szépen felsétáltunk. Meg nem szakadtunk éppen, de azért csúnya volt, na.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:10:00 0.4 25:00 2.40 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!