Pepe88 egyéb

2015.05.26 Kedd, 16:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:00

Edzésleírás

SZAG, Andi

 

Nem terveztem ide menni...Úgy gondoltam ezt a hétet kihagyom teljesen a vállam miatt, illetve hát először elmegyek orvoshoz, ha ő is engedélyezi megyek. De tegnap Zsófi azt mondta, hogy megy ide, így hát menni kellett! A hidegkamrában a gyógytornász Kata megnyugtatott, szerinte is edzhetek és betapelt rendesen.

 

Talajoztam és dobáltam és kipróbáltam a dekázást is:

-talaj katasztrófa, vagyis a kézállás az príma, azzal elégedett vagyok, nagyon ráéreztem múltkor...De kézállásból terpeszbukfenc felállás kell, amit eddig nem csináltam a lábam miatt. Már nincs több idő várni, nem várom meg a kontroll vele, próbálgattam volna, igaz mivel nem ment hamar feladtam

-a fejállás az teljes katasztrófa, valahogy rá kéne érezni erre is...

-Na és akkor ott van a nem gyakorolt tigrisbukfenc és cigánykerek. Ha a 4ből bármi is hiányzik akkor 0-1pontom lesz. Eredeti célom a 2volt, de most úgy néz ki a 0 a reális. A fejállásban nagyon éreztem a vállam, ott jobban terheltem, mint kézállásnál, szóval azért is ment nehezebben és adtam fel hamar viszonylag

 

-Kislabda dobás, kézilabda dobás: kevés időnk volt sajnos és sokan voltunk, alig tudtam dobni. Továbbra is katasztrófa az egész. Bár a kislabdám már elment 32méterig, mert elmondta Andi, hogy hogyan kell fogni a labdát. Igaz nekem 60 méter kell....Kézilabdában meg stabilan dobom a 24métert kb, ide viszont 40méter kell. Hajjjaj, long way to go. Ezeket meg kell csinálnom valahogy 1 hét múlva, csak kurvára nem tudom hogyan! 

 

Focidekázást is ma próbáltam először. A hétvégén akartam volna itthon, de a labdám szétment, így nem tudtam. Hát borzasztóan ment, 40-et kéne, 2 sikerült nagyjából, simán egy lábbal se nagyon ment, hát még páros lábbal!

 

Ráadásul megtudtam hogy állítólag a grundbirkozás is kötelező, amit én egyáltalán nem tudtam. Egyrészt ezt sosem gyakoroltam, másrészt a vállam miatt esélytelen. Én nagyon úgy tudtam, hogy ezt nem kell, de majd még ennek utána nézek és azért fejben úgy készülök hátha kell...! Remélem a legvégére fog ez kerülni, ahol már szétbaszhatom a vállamat!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!