Pepe88 egyéb

2015.05.22 Péntek, 14:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:45:00

Edzésleírás

Végre egy jól sikerült edzés!!! :) Bár a meghúzodott vállamra ráterheltem eléggé és most még jobban fáj. Mondjuk most lesz 3 teljesen szabad napom kipihenni, legközelebb kedden lesz edzés, igaz addigra 100%-os kell legyen...

 

14:45-re tudtam menni és csak 15:30-ig tudtam maradni, mert 4-től elméleti oktatás volt Árkádban. Azt gondoltam, hogy talajozni,kötelezni,gyűrűzni tudok majd. Kötelet megnéztem, kesztyűben is reménytelen, egyszerűen nincs erő a karjaimban, sehogy se tudom felhúzni magam.
Gyűrűre nem jutott idő (szerencsére....)

Szinte végig talajoztam így....és várakozáson felül fejlődök! A kézállásban nagyon sokat fejlődtem, egyre jobb, menni fog ez érettségin most nagyon úgy érzem! Ráéreztem a mai napon és a bátorságom is megjött ehhez! A fejállás viszont nem nagyon ment, mindig kelltt segítség hogy ne dőljek előre, itt még gyakorolni kell, rá kéne érezni a súlypontra, a dologra...

 

A kézállásnak nagyon örülök mert hasonló testhelyzet miatt van félelmem gyűrűn (ott is fejjel lefelé helyzet van néha/sokszor) és ha talajon leküzdöttem talán menni fog gyűrűn is. Más kérdés, hogy csak 1,5 hetem lesz már felkészülni rá...Elvileg hagyom azt a szert, de 1-2 próbát azért teszek még vele.

 

A kezemet eléggé kinyírtam a fejállásban, mert a visszaereszkedés zsugorból és ott a kitámasztás nagyon megerőltette a vállamat így eléggé fáj...De remélem keddre elmúlik!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!