yoyo futás

2009.06.21 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

2.5 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Éppen Juditot vártuk a váltóponton ,mikor Elekékkel ,és Pitzivel az egyéniekről beszélgettünk .Arról volt szó,hogy milyen kár,hogy nem tudok eléjük menni kicsit biztatni őket. Aztán megtudtam ,hogy Stevének gondjai vannak a lábával,és a szintidő is elég kevés már. Elek mondta,hogy nem rég beszélt vele,és a hangja nem tetszett neki.Pitzike azt mondta,üljek kocsiba ,és menjek szurkolni előre .én majd úgyis később futok .Igaza van ..Mentünk is hamar Gabival,ki a főutra ,de valahogy elkeveredtünk,és újra az alsó "lassú" utcákon kötöttünk ki.Na megint ki a főútra ,siettünk gyorsan Kenesére jajj de valami holtpont levél is kéne ,honnan vegyek papírt ? Épp a balatoni nyomtatott térképhalmazon ülök,elkezdem lapozni ,és a Tihany térképről letépek egy darabot . Rajzolok rá egy célkaput ,és egy Stevet .A hátuljára is írok ,persze az autó sebességtől nem a legszebb külalakkkal ;)Kenesére érünk ahol chippes áthaladás van .Gyorsan segítséget kértem,hogy Steve mikor haladt át ,mondták 15 perce .osztottam szoroztam merre lehet,nem volt nehéz km átlagot számolni :) Igen ám de volt egy erdős rész ,és ő épp ott mehetett. jött egy frissitő pont ,ott is érdeklődtem Steve után,mondták,még erre nem volt ,Na akkor elindulok szembe az erdőben,de előtte még firkantok pár biztató aszfaltfirkát . Stevet az erdő közepén érem be ,majdnem elbőgöm magam mikor meglátom kocog ügyesen ,pedig a bokája feldagadt már . a kezébe nyomom a papír darabot ,szerintem meghatódott ő is ,kocogok vele vissza felé az erdőben ,már kevesebb mint 40 kili van ,megcinálod vazze mondtam neki ,és megveregettem a vállát . Nehéz volt ott hagyni ,de siettem vissza Kenesére,mert az én szakaszom innen indult . A km sacc ,és az időt sem tudom ,de ez szerintem nem lényeg ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2.5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 5427 napja

Bizony jól látod atomom,,sokat eszembe jut ez a jelenet . Mikor előbukkant steve a fák között , próbáltam tartani magam ,de nem sikerült ;)
Nektek meg pláne tele van emlékkel az útvonal,hiszen jutott a szakaszokból bőven :)
atom képe

atom 5428 napja

Hát yoyoka, a csapatotok meg annak a teljesítménye se volt semmi, ez a terven felüli kocogás meg szerintem neked is a nap egyik fénypontja lehetett, meg azt is megmutatta, hogy mi fán is terem az igazi barátság.

(A hétvégén ahogy Janival arrafelé tekertünk, tiszta gáz volt hogy minden bokorból valamilyen két héttel korábbi emlék ugrott elő :)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!