borkadeb Úszás

2015.05.15 Péntek, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

1 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Hoppá, hoppá! 

Majdnem 20 évbe telt, mire a rossz kamaszkori úszóedzések emlékeit legyőzve magamtól elmentem pancsolni. És... hát a vártnál is jobb volt. Olyan könnyedén ment... Még eszembe is jutott, hogy nem 50-es, hanem 25-ös volt az a medence... De azt hiszem, nem... :)

 

És felnőtt férfiakat köröztem le, pedig tényleg nem nyomtam durván. De jó! Hát ez egy igazán szuper keresztedzés-típus, hiszen nem terheli az izületeket, és még jól is tudok úszni. Be fogom vezetni a repertoárba.

Ja, ma megjött a lelet az MR-ről, és... nem találtak semmit. Se piriformis, se sérv... valami minimális kiboltosulásról beszélt a doktornő, de azt mondta, az annyira csekély, és szimmetrikus, hogy tulajdonképpen nincs is jelentősége. 

Ez egyrészt igen örömteli hír, másfelől... akkor... ez az egész sztori... csak az agyamban létezik? Pszichés? Jó, nyilván túlterheltem eleinte, de aztán... az idegeimre ment az egész.

Oké, ez a pihenő jót tett biztosan, de mostantól... mivel hivatalosan semmi bajom nincs, hát... akkor újra edzek rendesen. Annyira... csak a sport tud mostanában kikapcsolni. Akkor vagyok önmagam, olyan... őszintének érzem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!