zozo.m bringázás

2015.04.25 Szombat, 08:36:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:04:32

Távolság

74.08 km Szint: 370 m

Tempó

02:29 p/km (24.09 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
0
Maximum
214

Edzésleírás

Indulás után egész jó volt, bár sokat mentem napon, hamar rájöttem, hogy alul túlöltöztem. Ezért felhúztam az öltözetet. 

Útvonal, Békás, Kalász, Pomáz, Pszentkereszt. Hát Igazából Csobánka után az első emelkedő már nehéz volt, majd a következő hozható volt. De a 3., mely szinte 3 km-en keresztül emelkedett, na ott úgy voltam, hogy megfordulok, de ekkor szemem sarkából házakat láttam, ami azt jelenti, hogy pár kili és máris Kereszten vagyok, addig már elmegyek. Feljutottam. Nem sokkal később egy 3-as Polythlonos bóly ment tovább. (Mégiscsak kevesen vannak). Frissítés, egy pici pihi, szemüveg tisztítás, majd indulás le. Ekkor jött egy nagyobb polythlonos bóly, csak Ancsurt ismertem fel. Majd a település elején Péter jött egy lánnyal. 

Visszafelé azért furcsa volt. Ugyanis nagyon sokan indultak neki Dobogókőnek és lefelés is mentünk, így azért a kocsisoknak is figyelniük kellett rendesen. :) 
Ezt követően lefordultam Csobánkára, majd - mivel idő engedte - egy Pomáz-Csobánka kör még egyszer. Végül írány Pünkösfürdő és pár szó Gyuriéknak. Sehol se láttam Őket, így kénytelen voltam megvárni a rajtot. Ott szurkoltam Nekik, majd még vártam egy jó kört, de már éreztem, hogy a két lapcsánka + aranygaluska elfogyott. Így el is léptem.

Megkaptam tesóm pulcsiját, melyet a nyeregre tekertünk. A sajátomat ügyesen nadrág lá türtem. Hát Pünkitől hazáig. kész szenvedés, nehezen pörgött a  lábam. De szél is volt rendesen. igazából nem tudom, hogy a 3 ok melyike miatt, vagy mindegyike miatt, de alig bírtam tekerni. Így örültem, hogy hazaérkeztem. 

(214-es max a semmiből, síkon?)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:04:32 74.08 02:29 24.09 370 0 0 214 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

jocccc képe

jocccc 3349 napja

nekem nagyon nem rémlik, hogy találkoztunk, bocs, nagyon bele voltam merülve a tekerésbe! szép menet, megállás után viszont nagyon be tud állni a láb hegymenet után, de még pár ilyen edzés és nem lesz gond :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!