zozo.m futás

2015.08.21 Péntek, 11:57:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:48:12

Távolság

10 km

Tempó

04:49 p/km (12.45 km/h)

Edzésleírás

Budapesti 5i.50 verseny (48:09)

Sajnos részidőket nem tudok. Ahogy szokott lenni, vitt a lendület a hév, de később kezdtem érezni, hogy rettentő meleg van. Főleg az aszfalton. Gyorsba meg is előztem Szilvási Petit, de éreztem, hogy visszább kell vennem, és vissza is előzött. De innentől kezdve, valahogy bevonszoltam magamat a célba. 

Rossz helyen volt az első frissítőpont. Árnyék alig-alig. Már az első körben szenvedtem. És mivel csak úszóóra volt nálam, azt sem tudtam milyen tempót megyek. De a második körben úgy tűnt, hogy a 6 kili alatt eddig 6 percesbe megyek és szenvedek. A 3. körben amikor a 3. hajgumimat is megkaptam, épp befogtam Auer kollégát, de éreztem a térdem felett a combomnál, hogy épp görcsölni készül. Megijedtem. De azért mentem tovább, minél előbb bent vagyok annál korábban tudom lenyújtani. 

Igaz volt még egy problémám futáson nagyon kellett már brunyálnom. de azért ez már csak egy OB. :) Majd a célkapun átfutva egyből a Toj-Tojhoz futok. 


Az utolsó frissítőnél pedig már egy kólát is benyomtam. És persze akkor már tudtam, hogy közel a cél, így a tartalékokhoz is hozzányúlhattam, és jöhetett a "befutóünnepifutás". Órási szerencsém volt, mert egyedüliként érkeztem a célegyenesbe, így kicsit visszább vettem a tempóból és és kicsit ünnepeltettem magam. :) 

A futópályán megintcsak rengetegen szurkoltak, igyekeztem én is bíztatni a csapattársaimat, akit láttam, illetve felismertem. :) De nehéz lenne felsorolni, kitől is hallottam a nevemet. Innen akire emlékszem, az Laca! Köszönöm szépen Neked is és mindenkinek aki szurkolt, hajtott előre!  De csak immel ámmal fogadtam meg a tanácsukat. :)

Futás: érzésre, csapnivaló, utóljára Kassán szenvedtem így. Nem tetszett, pedig nálam ez a mérvadó, hogyan megy a futás a két sportág után. Az időt látva, egy hát-at tudok mondani csak. 

Összesítve: sík pályán a első olimpiai távom, így adja magát, hogy PB és ez cél is volt, de azért ennél kicsit jobbat szerettem volna. Ha viszont azt nézem, hogy az első kettő érzésre jó volt akkor sport nyelven is 2:1. Szóval nyert a jó érzés. :) 
A futásom kívételével minden tetszett. Pont. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Pityipintyo képe

Pityipintyo 3225 napja

Nagy vagy!!!!!!! A beszámoló is nagyon jó látszik újra átélése az eseményeket. Kívánok egészséges és jó felkészülést a maratonra.

kincsoo képe

kincsoo 3229 napja

Gratulálok! Elsőre igen szép etedmény! 

kiscsoki képe

kiscsoki 3230 napja

Érdekes. Pedig ez a tempó nagyon jó az úszás és a bringa után. Gratula!

Wierchen képe

Wierchen 3230 napja

Jó volt ez, keményen mentél!

ZeRoberto képe

ZeRoberto 3230 napja

Zozó jó kis beszámolót írtál, gyakorolni kell edzésen a menet közbeni brunyálást:-) Mondom ezt én aki frissíteni alig tudott:-) Nem Gáborral tekertem a Fertő tónál, sajnos ő lesérült, eltörte a héten a csuklóját:-(

Felszerelések

Nike Air Pegasus 27
Rudi Project TRI Egybemez