Pepe88 egyéb

2014.12.13 Szombat, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

elő alapozás 3. hét

 

Ismét egy tökéletes hét edzés szempontjából! Jó sok úszással, bár az egyik edzés csak egy dunapesti wellnesses medencés volt, de így is 4 úszás, a múlt heti 3-al szemben és kicsit keményebb edzések!!! Futni is futogattam rendesen, jóga is megvolt, szóval like teljesen.

 

A heti 1 buli megvolt, ezúttal péntek este/éjjel. A szombatot annyira nem befolyásalta, elmentem így is futni és nem zavart. Bár az optimiális az lett volna szombatra, hogy 13-15h bringa, és mondjuk 18h futás...De ehhez azért fáradt voltam, nem volt se kedvem, se időm (buli miatt), illetve az előrejelzett 10-15fokból semmi sem valósult meg, 5fok és hideg volt eléggé szombaton is. Vasárnap meg pihi (poki, mtt-nap->de talán utoljára az új határozat miatt!)

 

Végre ugye nincs nb1, több időm van sokkal. És valamibe bele kell temetkezni és amíg 1-2 hónapja ez a poki volt, most úgy látszik ismét a sport. Jó lenne tartani ezt az úszás/edzés mennyiséget jövő héten is! 

 

Vitaminokat, orrsprayt szedtem rendesen, kivéve péntek este, amikor buli volt. Bár akkor csak a foreveres dolgok maradtak ki, az orrom miatti dolgokat nem hanyagoltam el, bár nem érzem igazán hasznát. Semmi különbséget nem észlelek...

 

 

Kajálásra nehéz figyelnem nagyon. Azért amikor tudok próbálok figyelni, jövő évtől tervezek jobban, de ebben az évben még van több buli és ugye amúgy is szar a kedvem (bár igazából ez mindig így van!!!). Csak most szerintem a legjobban, legindokoltabb valaha...Whatever, have to move on. FOGYNI KELLENE, EHHEZ MEG KAJÁRA IS ODA KELL MAJD FIGYELNI!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!