zozo.m futás

2014.12.13 Szombat, 08:26:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:19:48

Távolság

22.02 km

Tempó

06:21 p/km (9.45 km/h)

Edzésleírás

... A Spirituális futás c. edzésemet olvashatják :)

A terv mára, olyan 20 kili, 2óra 10 perces időtartamban. Utóbbi a fontos, de nem igazán néztem, sem az idő, sem a távot, csak a tempót, hogy a bizonyos külvárosi közlekedési eszköz el ne vigyen. 

Mindenkinek azt mondtam, aki kérdezett, hogy a 3 szigetkör, de az Árpád hídnál úgy döntöttem tovább haladok. Ennek folyamán, futottam az újonnan átadott óbudai futókörön. Miután kipróbáltam a kis kört és nagyot is - eddig tartott egyébként a bemelegítés/bemelegedés időszaka. Elkezdtem lazán futni az Északi összekötő híd felé. 

A hídon aztán néztem jobbra-balra, és fel, ahol V alakban repültek a madarak. Amíg láttam Őket, addig szemléltem, milyen szépen együtt haladnak. A hídról lejövett aztán a kajakosok edzésébe futottam bele. Tettem egy kört a munkahelyem körül, de ma úgy látszik tényleg mindenki szabin van, nem úgy mint legutóbb. :) 
Ott még egy nagy kör a Marina parton, majd rány a Sziget. 

A Dagályhoz közeledvén, összefutottam Papp Krisztával, már messziről felismertem, de elsősorban az öltözék segített. :) Utána elkezdtem gondolkozni, merre tovább. Hiszen olyan szépen süt a nap Pesten, de Buda igencsak szomorkodik. Így az uszoda után maradtam a világos oldalon. 

Ekkor kicsit agyaltam az elmúlt napokban kihirdetett infókon, hogyan kellene menni, vajon ki jön, és milyen jól esett Tom írása. Majd a köetkező pillanatban: "Jó lenne Toncsóval találkozni. Vajon mikor fut?" Folytattam tovább utamat, megnéztem, hol dolgoznak a régi kollégáim, és milyen szép kilátásuk van. A következő kanyarban aztán felfutottam a hídra, és írány a mostmár tényleg a Sziget. Szép lendületesen megérkeztem. Persze lefelé könnyű. 

Már a "körforgalomnál" jártam, amikor kinéztem magamnak egy sárga ruhás futót. Jé Toncsinak is van ilyene. Közeledtünk, és bebizonyosodott, hogy ezt a darabot is Ő viselte. Nem is gondolkodtam tovább, egyet fordultam és vele futottam tovább. Beszélgettünk meséltem Neki, mit találtunk ki. Mondta, hogy remek pálya. Aztán óriási örömömre, a Márton team tagjai is kint rótták a köröket. Dóri mosolygott, de Druszám már tempózott. 

Aztán tartottunk egy kis sétát, majd jött Anett és felszedett minket. Egyből két pasit. Nem is bírtuk sokáig vele. :) NAJÓ NEEEM igaz! CSak folytattuk tovább az útunkat. Anett visszafordult, Toncsi a Pláza felé vette az irányt, testem pedig Budát választotta. Igazságosan 3-an, 3 felé. :)

A hídon aztán azon agyaltam, meg kell majd írnom Gyurinak, mi volt. Hogy említettem Toncsónak is, amit kitaláltunk. Mire átértem egész szépen kivilágosodott Buda is. Sun Palachoz érve kicsit néztem a mozgásom, majd előre esett a tekintettem, mert egy újabb sárga felsős futó közeledett felém. De itt nem volt kérdés, ki az. Mozgásról is megismertem. Jeleztem is felé, visszajelzett, majd szépen megfordultam és futottam vele is egy picit. Persze, hogy Gyuri volt. Meséltem neki egy picit, Ő is elmondta mit látott és mit nem a hegyen. :) 

Az Árpád hídnál végül ketté váltunk így végül a 2-es útvonalon mentem haza, vagyis átszelve a Pacsirtamezőt. 

Igen termékeny napon van, ha így teljesülnek a kéréseim. De azt is tudom, hogy csak azért, mert bár akartam velük beszélni, nem volt kimondott tervem, hogy majd ma futás közben történjen meg. Így alakult! 

A futásról is essen pár szó, az eleje szokásosan lassan, majd szépen lassan beindultak a végtagok és egyre jobban esett. 

Köszönöm!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:19:48 22.02 06:21 9.45 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

DoraZs képe

DoraZs 3481 napja

Jó, hogy feltűntetek, bár utána meg jól eltűntetek, de akkor értem, miért csak egyszer láttalak. :-) 

toncso képe

toncso 3481 napja

 

  Mozgalmas  edzésed  lett.....   Örültem a  talinak, és  köszönöm  az együttfutást.  Egészségedre  !!!

Felszerelések

New Balance 965 Mens