Pepe88 egyéb

2014.11.30 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Elvileg alapozás #1.hét

 

De igazából inkább egyfajta elő alapozás 1.hete, mert ez a hét is káosz volt, pocsék és következő hetek, december is zűrős lehet!

 

Heti 3-5 úszás kéne, 2-3 futás, 1 jóga, 2 erősítés kb. Hát biztos nem az edzésmunka miatt marad emlékezetes a hét. Sajnos egy kurva szar hét lett ez minden téren. Keddig egész jó voltam, aztán vége lett mindennek! Szerda-csütörtök totálisan lelki méypont, ami péntek éjszaka még lejjebb ment. De innen már azt hiszem nem lesz lejjebb, ez a jó az egészben. Sok dolgom volt a héten, egyrészt ezért nem volt idő edzeni (magánéleti, családi, meg mindenféle apróságok), illetve BULIK voltak. 

 

Úgy időzítettem, hogy szerda este így legyen egy, amikor úgyis szarul leszek, mert előre láttam/tudtam mi lesz BGY-n. Jól berúgtam, bár elég nehezen indult az este. Péntek estére meg nálam volt kisebb buli, ekkor alapvetően nem gondoltam volna hogy rossz kedvem lesz meg megint, vagy rosszabb, de hajnal 3kor elég rossz dologra lettem figyelmes és az megölte a kedvem. Mondjuk addigra már berúgtam itt is teljesen.

 

Szóval sok alkohol, kajálásra nem igazán odafigyelve. Kevés edzés. Rossz kedv, lehető legrosszabb valaha az életben, legpocsékabb hét. De látom legalább, hogy vége van és talán így össze tudom szedni,ki tudok jönni.

 

Vitaminokat nem mindig vettem be, volt hogy kimaradt (bulik miatt), orrcseppet viszont azért igyekeztem mindig, de talán az is kimaradt egyszer. Sajnos előrelépést orromban nem érzek, továbbra is mindig náthás vagyok. Egészségem nem 100%-os, de ilyen vagyok 3-4-5 éve, szóval hozzászoktam, semmi extra.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!