Pepe88 egyéb

2014.11.14 Péntek, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

A hét első négy napja példásan telt, edzettem rendesen, sőt igazából nagyon durván! A második fele viszont elég rosszul sikerült, sport szempontjából értékelhetetlen!

 

Csütörtök este buli volt péntek hajnalig, ez nagyban befolyásolta a péntek és amúgy is péntek este magyar-finn (igaz, csak TV-ben, szolíd társasággal, pia nélkül, de azért palacsintával).

Szombaton aztán ismét buli lett este. Napközben mondjuk sportolhattam volna, szerettem volna kimenni a szigetre futni 1 órát, de túl sok volt az egyéb progi. Vasárnapra így ismét másnaposság jutott, illetve átjött Nikivel főzés+szombatihoz hasonlóan 1-2 dolog elintézése. 

 

Igazából reális esélyem, időm nem is volt a sportra a hétvége felé. Mondjuk ha akartam volna nyilván lehetett volna, de én inkább züllöttem

 

 

Vitaminokat 90%-ban szedtem és újfajta orrsprayt szintén (ezt hétfőtől szedem, vagyis ettől a héttel!!!! Egyelőre nincs sok tapasztalatom, főleg azért, mert a hét utolsó napjain nem volt ugye sport egyáltalán!

Kajára közepesen figyelek oda, de a hétvége a palcsintával, alkohollal és 0 mozgással eléggé elrontott mindent. De ráfogom a rossz kedvre/dolgokra (ezúttal is)

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!