zozo.m bringázás

2015.06.07 Vasárnap, 11:39:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:34:33

Távolság

40 km

Tempó

02:22 p/km (25.38 km/h)

Edzésleírás

D1: 3:06 (3:17 -2014)
D2: 1:50 (1:33) 

A bringás pálya változott. Mondták van benne egy pár hajtűkanyar. 
Máris ott kezdődött, hogy egy sunyi emelkedőn mentünk, melynek a végén egy kicsit meredekebb, egy kis kavics az úton, és lefelé. Hát a kavicsokon a hátsóm kicsit megcsúszott, és még ebben a pillanatban sem tudom, hogy maradtam a bringán. :) (Köszönöm). Ezekután jött egy emelkedő majd lejtő. 

A lejtőn (!) végre lehetett gurulni, de hoppá egy az aszfalton egy elsőbbségadást adó tábla van felfestve és egy jobbra nyíl, elkezdtem fékezni. Kanyarodok és egy pasi ott kiabál, hogy fékezzünk. Szépen sikerült lelassítani, balról persze leelőztek, de igencsak neccesen, maradt pályán. De amint láttuk, valakinek ez nem jött össze és a bozontosban kötött ki. 

Volt még egy két ilyen kanyar, majd végre kijutottunk a főútra. Amelynek az első fordítójánál egy srác dobta el magát, csúnyán vérzett. Majd jött a kedven emelkedőm (tavalyi), és utána a lejtő. Hát nagyon kemény, és az a szembe szél amit kapok, az az igazán kemény. Néha éreztem, ahogy próbál alám bemászni és megemelni. 


Ezekután mentem, de valami nem stimmelt a bringán. Ezért leszálltam róla. Furcsa volt, nem tudom megmagyarázni, kicsit úgy éreztem mintha lapos lenne valamelyik kerekem. Ellenőríztem, hála égnek remek állapotban voltak. Ezek után csak a szélre tudtam gondolni. Innentől a fordítóig megelőztem pár embert. Majd egy sráccal oda-vissza előzgettük egymást. 

Igazából eseménytelenül telt ezután a bringa egészen míg le nem tértünk a főútról. Innen jött a szopás. Ugyanis (kijelenthetjük, hogy) szintesebb volt a pálya mint tavaly. Volt egy két olyan lejtő, melynek az alját nem láttam, mert még kanyar is volt. Hát kanyar előtt lelassítottam, mert ha jön szembe egy autó... Sajnos ezen a szakaszon sem volt útzár.
És az az utolsó emelkedő, ahol kavicsos volt az út, oda azt hittem nem tudok feltekerni, de próbálkoztam bringával feljutni. ÉS sikerült. Utána már csak gurulni kellett. 

Az időm rosszabb lett, mint a tavalyi (1:27:41), de a pálya is nehezebb volt. 

Így azért elégedett vagyok. Őszintén megvalva hálás vagyok magamnak + a jelenlétemnek, hogy el tudtam kezdeni a futást! ;) Számomra ez a táv egyértelműen a 99% feletti koncentrációmnak köszönhető.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 40 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 3306 napja

van már patentos cipőd?

nehéz pálya volt!

Grat

Wierchen képe

Wierchen 3306 napja

Gondolom jóval melegebb is volt mint tavaly..

Felszerelések

Rudi Project TRI Egybemez