zozo.m Úszás

2015.05.31 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:36:10

Távolság

1.9 km

Tempó

19:02 p/km (3.15 km/h)

Edzésleírás

A 2. Keszthelyi 70.3 (Nekik és nekem is.)

Kicsit menjük a verseny elébe. Már pénteken azon agyaltam, kell-e ez nekem. Milyen gyenge a felkészülésem. Ennél lelkiismeretesebben kellene készülni. Csomgafelvétel után pedig már izgultam is. Kicsit tartottam. Nem tudom mitől. Mert azt tudtam, hogy végig tudok menni rajta, az idő az nem érdekelt. 

Szabó Gyuszi szerdán mondta, hogy jobbat megyek, mint tavaly.

Eljött a reggel! Esik az eső. Délutánra jósolják a meleget. (Vajon milyen verseny lenne az, belefagyni a vízbe úszás közben, csúszkálni bringán az eső miatt, majd a végére elkezd kisütni a nap, és futásra már szárad a pálya. :) Megfordult ott a fejembe. 

Hideg volt a Balcsi. Azért belementem úszás előtt egy kicsit úszni. Leginkább mellbe. Mert az arcom fázott csak, de az nem kicsit. Alig bírtam levegőt venni. Kijöttem. Odamentem Ancsurékhoz, akik ugyanezt tapasztalták. 

Visszaszámlálás elmaradt egyszercsak GO! Kényelmesen be a vízbe. Előlem Pali nagyon eltűnt. Ancsur mellettem volt. Nagy nehezen elértük azt a szakaszt, ahol már lehetett úszni. Nagyon rossz volt az elején. Mivel gyakran fordult elő, hogy gyorsúszásból mellbe váltottak át előttem. Ilyenkor a másik hátára kerültem egyből. Hiába néztem minden 6. karcsapásnál előre. 

Az első fordítóig ez így ment, utána már egyrészt hozzászoktam a vízhez, másik részről, ritkultak a versenyzők. És tudtam haladni. Ekkor hagytam le Palit. A következő bólyánál láttam, hogy Ancsur a közelemben van. Gondoltam szólok Neki. De végül abban bíztam, hogy csak lát, azért nem biztos, hogy hallja ha szólok. 

Jött egy kis kimászás, de itt már eltávolódott tőlem. És akkor volt egy jó 10 méteres űr az előttem levő és köztem. Ezért gondoltam megnyomom, és maradok aztán a lábvízén. 

Így is lett. Még az utolsó fordítónál befogtam és utaztam amennyire tudtam. 


Óra nélkül mentem. Értékelve. Nagyon jót sikerült úszni, úgyhogy minima egy percet benne hagytam az úszásban, a meg-megállások miatt. 

Sikerült 4 percet faragni a tavalyi időmből!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1.9 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!