PecsiPeter futás

2014.10.11 Szombat, 12:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:56:45

Távolság

44.1 km Szint: 1881 m

Tempó

08:05 p/km (7.42 km/h)

Edzésleírás

Évikével elutaztunk a hétvégére a Mátrába.
Ha már ott voltunk meg is futottuk a Szimpla Élmény karikát, a hivatalos versenyen sajnos nem tudtunk részt venni, cask így, privátban később jutottunk el ide.
A hegy és az erdő fantasztikus, varázslatos, csodaszép. A Mátra lenyűgözött mindkettőnket, hatalmas élmény volt itt gurulni egyet. Sajnos a bruttó időnkkel nagyon megcsúsztunk és emiatt a végefelé ránk sötétedett. Persze lámpát nem hoztunk...3 km volt már csak hátra, amikor ránk borult az este, az erdei túristaúton már nem mertünk tovább kockáztatni, mert ott vaksötét kezdett lenni. Egy erdészeti úton indultunk el kifelé, a főút, szerpentin felé. 50% esélyünk volt, hogy jó irányba indulunk el...Szerencsére így lett. Abba jobb bele sem gondolni, hogy hogyan alakult volna az este, ha a rossz irányba, az erdő belseje felé vesszük ott és akkor az irányt...A lényeg, hogy jó 5 km  gyaloglás után elértük a főutat, megmenekültünk. Ráadásul pár percen belül fel vett minket egy autós, aki le is vitt kocsival a városba, ahol a szállásunk volt (Mátrafüred).
Hát  mit mondjak, igen kalandosra sikerült így a futter, de hát úgy szép az Élet ha zajlik :).
A lényeg, hogy a futás pazar volt, ez a karika csodaszép útvonal. A szállás is perfekt, szinte rajta a track-en, olyan közel, rönkszobával, az út túloldalán több jobbnál jobb kajálda is. Szóval a logosztika is jól adta.
Hihetetlenül jól éreztük magunkat és a futás is nagyon jól ment, igaz, csak finoman gurítottuk, joyride jellegűen. De hát ilyen helyen, elsőre csak így érdemes ezt. Megtanultuk azt hiszem egy életre, hogy lámpát a zsákba mindig rakni kell délutáni hegyi futáshoz...







Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:56:45 35.6 08:20 7.20 1761 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

shepherd66 képe

shepherd66 3490 napja

golyszi szemek :)

 

Kicsi képe

Kicsi 3491 napja

Juuuuj, de jó volt. :)))

necromedve képe

necromedve 3492 napja

Szép helyen nyomultatok, egészségetekre! :) A közös fotót azért gyerekeknek ne mutogassátok elalvás előtt. ;)

runing képe

runing 3493 napja

Micsoda izgalmak :-))) KICSI t még "veszélyes " is. Csodaszép képek, csodaszép helyeken  , kemény futókról...KICSI t sem túlzással!

Ez felejthetetlen élmény lett , ez érződik a leírásból is ...Köszi Peti, hogy megosztottad!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3494 napja

Felszerelések

Hoka Conquest