Pepe88 bringázás

2014.08.31 Vasárnap, 16:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:25:00

Távolság

37 km

Tempó

02:18 p/km (26.12 km/h)

Edzésleírás

DEJAVU érzés, a sérülés után (ismét) első bringa...

 

Ismét sportolhatok, de teljesen más az egész. Legutóbb (a vádlisérülés után) ugye előttem volt a (egy fantasztikusnak tűnő) nyár, vártam a versenyszezont, meg sok minden mást is. Eléggé megmaradt bennem, hogy a vádli utáni első tekerés, Enikővel volt egy nagyon laza,beszélgetős a szigeten, mert pont T utáni napon volt! 

 

Most viszont egyedül mentem, se nyár,se szezon, se T!! SŐT!

 

-A doki szerint pár hétig még terheléskor viseljek bokarögzítőt. Sajnos pénteken elfelejtettem erről, meg úgy ámblokk a sportolásról megkérdezni Juditot. A biztonság kedvéért feltettem! Mondjuk ez szerintem jó ötlet volt, ártani csak nem árt: Amúgy is a hét elején átgurultam Lucához, utcai cipőben és habár csak párszáz méter, de éreztem a bokámban valamit. Nem fájt, csak éreztem. Most így nem éreztem semmit!

Kicsit ugye nagyobb lett így a bal lábam, így a a tépőzárral nem tudtam meghúzni a cipőmet és végig olyan érzésem volt, mintha sarokemelő lenne abban a lábamban, mintha kicsit magasabban lenne a sarkam (de többször is megnéztem és nem volt úgy). Végig a pedálban volt a lábam, a másikkal léptem ki, ha meg kellett állni. A végén, amikor hazaértem akkor nem tudtam egyáltalán kilépni megállás után se a cipőből, kénytelen voltam kibújni a cipőből és kézzel lepattintani a cipőt!

-Elfelejtettem feltölteni a garmint, így anélkül! Annyira nem baj, mert úgysem számít egyáltalán az idő, tempó!

-Fadd előtt közvetlenül tönkrement a pumpám...És több hete áll a bringa és eléggé laposok a kerekek. Korábban is zavart, ha nem volt teljesen kemény, de a korábbiakhoz képest most jóval laposabb volt. De indulás előtt néztem meg, akartam felpumpálni és akkor jöttem rá, hogy akartam pumpát venni pár hete..Csak ugye jött a sérülés és elfelejtettem. Szóval kicsit lapos kerékkel

-Úgy éreztem szembeszél volt/lesz végig. Az utolsó 10km-n aztán éreztem a hátszelet és tudtam nagytányéron jönni rendesen. Végig lazán igyekeztem menni, néha azért felment a pulzus, de visszamentem. Viszont érzésre borzasztó tempó és rpm! Még jó, hogy nem volt nálam óra! Bár Enikővel is ilyen 20-22-es tempó jött ki (ami nem tudom hogy lehetett, talán el lett mérve), úgyhogy a mai-ra nem merek 26-nál nagyobbat beírni

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:25:00 37 02:18 26.12 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!