Pepe88 bringázás

2014.08.02 Szombat, 15:17:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:31:49

Távolság

20 km

Tempó

01:35 p/km (37.72 km/h)

Edzésleírás

A pulzusmérőt és garmint utolsó pillanatban levettem, de rájöttem, hogy az órát azért a bringán hagyhattam volna, hátha esetleg hajlandó bekapcsolni/működni...Így viszont semmiféle kontrollom nem volt, fogalmam sem volt bicajon semmiről. Ez mondjuk lehet jó, de azért utólag jó lenne tudni a dolgokat!

 

Tapasztalatan voltam nagyon! Az elején még taposva indultam el, próbáltam keresni előttem a bolyokat, társakat, akikre rácsatlakozhatok, de messzebb láttam őket. Akire felértem az meg túl lassú volt, így aztán végül úgy ~1km után úgy döntöttem bebújok a cipőbe. Ezután aztán csőmax, amíg fel nem értem egy mogyisra, rajta megpihentem, majd elindultam és felvittem magunkat egy 4 fős bolyra, ami azért nem ment túl nagy tempót, de kényelmes volt mögötte. Aztán szépen csatlakoztak hozzánk és a végére egész szép bolyunk alakult ki. Bár azért voltak szexibb bolyok, akik szembejöttek velünk és mentek 40-45-el 20-an, egy ilyet kéne elérni :((( Mentem elől rendesen és végig viszonylag előrébb helyezkedtem, nem mertem teljesen hátramaradni a bolyban, mert féltem a szakadástól. Jó ötlet volt, egy időben szerintem lehettünk 10-20-an is, de a végén csak 5-en értünk be együtt.

 

A tervem az volt, hogy a bringát 100%-ra megtolom. Futni ugye nem "kell" utána, mert nem tudok, így bringán engedhetem. Miután viszont lett egy viszonylag kellemes/közepes bolyunk onnantól nem volt annyira intenzív/kemény a dolog! Van a bringában jobb idő is, de ehhez ugye úszni kéne tudni, vagy majd Ózdon!

 

Tavaly 31:28 lett

Idén: Elvileg 33:49 jött ki, de ez depókkal! Mindkét depó az én tippem szerint olyan 1perc körüli lett, úgyhogy 31:49-et tekertem, ami jó szar...Illett volna javítani a tavalyihoz képest, de éreztem is, hogy azért nem az igazi. Tavaly jobb bolyom volt

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 20 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!