monique futás

2014.07.26 Szombat, 18:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:58:54

Távolság

31.7 km

Tempó

05:39 p/km (10.63 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
169

Edzésleírás

hát mit mondjak, az úszással és a biciklivel kb elégedett voltam, de ezzel nem. jó, annak kéne lennem ha megnézzük h se enni se inni nem tudtam a biciklis szakasz végétől kezdve, futás előtt és a futás közben sem. de én 5p-esben szerettem volna végig lazán könnyedén nézelődve:) a többi ember között a hangulatba belemerülve :) de ehelyett a biciklin volt meg ez az élményem :O

 

az edzésszakaszokban leírtam h mi történt a futáson. de azért örülök h megvolt és hogy tudok én félig halottan ilyen 6p-esben úgy futni h nem fáj semmi (még izomzatilag sem fájt az a tempó!), lehet el kéne mennem ultrafutni, oda jó a 6p-es tempó:)))

 

összességében: frissítést (kaja, ivás) nem tudtam jól csinálni, és a meleget sem kezeltem le időben locsolással/ivással. ez nagyobb baj volt, mint h nem készültem a versenyre sokat 2 versenyszámból (úszás, bicikli). ennek ellenére csak a futást vágta tönkre ez a probléma, nem a másik kettőt.. azért így is persze h a futásban volt a legjobb a teljesítmény abszolúte nézve, de magamhoz képest nem.. 

 

és az a fő baj h én pont h bemelegítésnek néztem az első 2 számot, a futással akartam leginkább foglalkozni. és tehát így ez nem jött össze.

 

viszont barátom nagyon örül h végigmentünk:)) ez volt a másik cél a váltóval, h ő lehessen teljesítő:) jó én is örülök ezen túl is, csak az nem volt jó h vége van az egésznek. azóta szét is vagyok csapva, nemtudom, olyan ez, mintha beteg lennék, de amúgy nincs semmi konkrét tünetem, csak a betegségszerű közérzet. talán a hőségtől, talán nem ettem eleget még mindig, nemtudom, alvás az megy jól :)

 

...persze majd jövök vissza egyéniben! most az csak úgy ment volna, ha jobb a biciklis technikám menet közbeni frissítéshez. amihez gyakorolni kellett volna még a biciklizést. más akadálya végül is nem volt az egyéniben teljesítésnek most se:) gondolom ha a technika megvan, akkor 8 órás bicikli(trekking biciklivel) és 4 órás maraton összejött volna. de szeretnék ennél jobb időt:P

 

jah! a póló nagyon szép :) és tök jó volt kettesben teljesíteni jó baráttal :). "Remény Triatlon Klub :)" a smileyvel együtt :) sztem passzolt a név ránk :) (13:54:36)

 

ja és kép a híres törülközőmről :): igen, képes voltam úgy futni h mindkét kezemmel mindent fogtam, törülköző, palack :Dtörülközős futás:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:57:18 21 05:35 10.74 0 0 168 161
00:30:49 5.25 05:52 10.22 0 0 168 151
00:30:47 5.45 05:39 10.62 0 0 169 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

28 hozzászólás

monique képe

monique 3582 napja

köszi:D

martski képe

martski 3582 napja

Gratulálok! 

monique képe

monique 3600 napja

:D

vhogy megoldom azért :P ....hátha gyorsulnék tőle még :))

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3604 napja

Na ja, neked amúgy sem árt fogyni, nem? Kérdés, hogy miből szeretnél :)

monique képe

monique 3607 napja

köszi:)

nekem az tetszik benne h 0 kajával és innivalóval :DD

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3608 napja

Gratula Móni, csak összejött, ez nagyon komoly teljesítmény így is, ennyi úszás és bringa után nagyon kemény ekkora távot futni.

monique képe

monique 3615 napja

köszi:D

oszanna képe

oszanna 3615 napja

Gratulálok! :) Sajnálom, hogy a rosszullét bezavart a képbe, de szerintem ez még így is nagyon szép=ütős lett; nem semmi melegben egy ilyet - úszás és bicikli bemelegítésnek? :O :D - lenyomni... ;)

monique képe

monique 3616 napja

köszi:)

lehetett volna egyéni is...:D akkor, ha biciklin tudnék már megállás nélkül frissíteni..:D

Bozót képe

Bozót 3616 napja

Na, most esett le a tantusz, hogy nem egyéniben voltál :) Attól még természetesen gratulálok! 

lacika76 képe

lacika76 3617 napja

Gratulálok! Én nem tudnék ennyit úszni, a másik kettővel sztem nem lenne gond. :-)

monique képe

monique 3617 napja

igen, a 12 órásra tudnám elképzelni a 6p-est:P

 

egyébként sztem inkább a meleg a gáz nekem, edzésen versenyszimulációnak már megcsináltam azt h 3 óra bicikli + utána pár falat bekapása után azonnal indultam futásra, úgy másfél órát terveztem, az simán ment 5p-esben, de akkor csak ilyen max 25 fok volt. a biciklit persze éreztem a lábamban de amúgy tök jól voltam és élveztem. 

 

tudtam akár a maratoni pulzusra is gyorsítani ezeken a kombó edzéseken, és még ha nem is esett túl jól, fenntartható volt, csak az annál gyorsabb (180+ pulzus) volt az amit nem tudtam volna túl sokáig tartani (de a futások végén kipróbáltam azért azt is:D).

 

persze a 3 óra bicikli az nem 6-7 óra bicikli, ami az egyéni IM-en van, de nekem váltóban ennyit kellett csak teljesítenem.

 

szóval annyiban egyetértek h ultrafutásszerű, de szerintem ha az ember rendesen fel van készülve, a 12 órásnál gyorsabb tempó dukál a futáshoz talán még az IM-en is (mármint ha nincs ekkora meleg :P).

 

ja, olyat is teszteltem h 4km úszás+bicikli utána, nem éreztem az úszást a biciklin, de semennyire se, simán fel tudtam tolni a pulzust akármeddig, akár 180 fölé is (ami nekem biciklin azért már elég tempós pulzus:D). ...természetesen ettem-ittam az úszás után rögtön.

Hiver képe

Hiver 3617 napja

Hát, az IM végén a futás, az igencsak ultrafutásnak számít szerintem. Kb. olyan lehet, mint egy 12 órás futás utolsó órái.
Nem lehet annyira lazán venni az első két számot, hogy ne így legyen.
És az ultrán elmondható, hogy nem csak láb+fej kell hozzá, de már gyomor is. Hőségben még inkább.

monique képe

monique 3617 napja

köszi!:)

empirke, akkor a bibi ott lehet h a biciklire nincs eléggé felkészülve. meg persze lehet h frissítés is gond..

TiGör: én edzésen szoktattam magam erre és nem zavart különösebben :) meg most se, más dolgok (amiket leírtam) zavartak. nekem tetszik a feeling h bemelegítő úszás és bicikli után futás :D:D

azért 24 órásra még nem merném a 6p-est kijelenteni :D

lassukapitany képe

lassukapitany 3617 napja

Gratulálok!

TiGör képe

TiGör 3618 napja

Gratula Móni! Ez kemény lehetett! Triatlon végén a futás nagyon kemény! 1 évet próbáltam a dolgot, és beállt lábakkal futni bringa után, hát nem könnyű.. Azóta sem vágyom ilyesmire! :D

6p-es tempó jó 24 órán! :D

empirke képe

empirke 3618 napja

Készül, de inkább fut, a bicajozást elhanyagolja. Nem veszi túl komolyan az egészet. Ha specifikusabban készülne IM-re, akkor  biztosan meg tudná csinálni. Csak érdekességképpen írtam, hogy ő, aki jó futó amúgy, ezt  a 4 órást itt még nem tudta megcsinálni.

monique képe

monique 3618 napja

köszi. néztelek később de nem láttalak:) a törülköző nem zavart amúgy ilyen -számomra relatív lassú- tempóban de köszi a tippet:D

Tündüs képe

Tündüs 3618 napja

Gratulálok!!!

A 3. párakapu a versenyközpont frissítői előtt volt egy kicsit jobbra dugva  a futóútból.

Én még 2x láttalak, nagyon el voltál merülve.

Vizes törülköző helyett esetleg kipróbálhatnád a hagyományos pelenkát, azt be is tudnád tűrni a trikó válla alá, akkor csak a palackot kell cipelni.

monique képe

monique 3618 napja

köszi:))

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3618 napja

Hihetetlen!!!

RemAti képe

RemAti 3618 napja

Gratulálok!

monique képe

monique 3618 napja

ja nem tudom h jövőre-e, attól függ h mennyire fér bele a bicikli, előbb még futásban szeretnék javulni még tovább:)

monique képe

monique 3618 napja

empirke: neked még: a 3:15-ös maratonista ismerősöd esetleg nem rontja el a frissítést? mert neki is kéne menjen a 4 órás.. az 5:40 tempó, az nekem se volt nehéz itt most önmagában. vagy pedig fejben nincs ott esetleg? edz egyáltalán hosszúakat lassú tempóban? és csinál kombó bicikli+futás edzéseket?

monique képe

monique 3618 napja

köszi :)

 

empirke: a 4 órás maraton az csak úgy ha előtte a biciklin rendesen frissítek-locsolok :) ahhoz meg kellene a technika h ne kelljen megállni. szóval addig nem :) de egyébként képes kéne legyek rá. 

 

Briel: hát itt nem annyira az számított h már mozogtam előtte, kombó bicikli+futós edzéseken nem volt ez a gondom a futással, pontosan azért nem mert ott nem is volt tűző nap. persze nyilván ha csak futás lenne, akkor nem 5p-es hanem annál jobb tempót várnék :), ennyiben számít h bemelegít az ember előtte több órás biciklizéssel :D

csabipontkom képe

csabipontkom 3618 napja

Nagy gratula, ügyes voltál, ügyesek voltatok!

Briel képe

Briel 3618 napja

Hűha, Móni... Végigolvastam mind a három részt, és hatalmas gratuláció! Óriásit teljesítettél, nagyot mentél. A futásnál hogy várhatsz lehetetlent magadtól? Miután ennyit úsztál és bringáztál, persze, hogy a futás nem úgy megy, mintha csak futottál volna! Ez természetes.

Amit viszont itt teljesítettél, az előtt le a kalappal!

empirke képe

empirke 3618 napja

Hát akkor gratulálok. Ez párban is nagyon durva szerintem, főleg így, hogy ekkora nagyot vállatál fel belőle.

Ismerős többszörös IM, aki tud 3:15-ös maratont, ha CSAK fut, még soha nem tudott 4 órás maratont futni IM-en, ez a nagy célja. Remélem neked összejön elsőre, így legyen!

Akkor jövőre? ;)

Felszerelések

Nike Zoom Structure+15 1st narancs w
Garmin 910XT