zozo.m bringázás

2014.06.28 Szombat, 06:29:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:14:57

Távolság

73.73 km Szint: 320 m

Tempó

02:39 p/km (22.69 km/h)

Edzésleírás

Indulás után az első lámpánál felvettem még a karmelegítőt, melyet még Pomázon lekaptam magamról. 

Bp, - Nánási út - Bkalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Csobánka - Pomáz - Bkalász - haza. 

Egész jól ment bár el kellett tellnie egy pár percecskének, míg a combok hozzászoktak, pedig az elején csak pörgettem. Igazából úgy gondoltam, hogy csinálok két Csobánkakört, de nagyon sokan közlekedtek arra fele. Így a BkalászHév - Megyeri híd távot akartam pluszba rátenni, de ezt egy hülye autós miatt nem mentem vissza.

Történt, hogy gondoltam elmegyek a Metro körforgalomig, majd vissza a Hídhoz és úgy vissza a "megállóhoz". De a körforgalomig nem volt gond, senki nincs benne, így be lehet menni a Kresz szerint. Szépen gurulok, látom hogy valaki jön ki a Metrótól. Szépen gurulok még mindig, elhagyom a Metróhoz vezető kijáratot. Szeretnék húzodni jobbra és azt látom, hogy ez a csökött agyú sofőr, már ott van mellettem. Persze nyomta utána a satut egyből. Igazából helyem se lett volna jelezni, hogy most itt kiszállnéka körből. Elhagytam a kijáratot, hallgatoztam, mond-e valamit, mert ha igen tartok neki egy előadást a Kreszről. De úgy érzem Ő is rájött, hogy mekkora hülye is. :) 

Ezt követően rájöttem, hogy kiengedték az összes idiótát, így inkább amellett tettem le a voksom, hogy a kevesebb forgalmú úton megyek vissza. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:14:57 73.73 02:39 22.69 320 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!