Boszi72 futás

2014.05.31 Szombat, 07:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

23:33:57

Távolság

124 km Szint: 6080 m

Tempó

11:24 p/km (5.26 km/h)

Edzésleírás

M115

VÉGRE! 3 rövid táv teljesítés után hiányzott egy 115-ös kő. Lazán vettem, mint ezt a túrát mindig, társaságban haladtam, szakaszosan Dóri, Anita, Pál, Nagy Zoli és Glockner is társam volt. Kékes előtt nÉmeth Csabi videózott és egy darabig velünk haladt - gyalogolt - érdekes dolgokat mesélt, becsülöm a közvetlenségét. Végül Dórival álltunk össze, más volt az erősségünk és gyengeségünk, de jól működtünk együtt. Most először totál világosban értem Hidegkútra, eddig mindig bőven sötétben láttam meg a fényeket. Onnan - hogy kihasználjuk a nappalt - síkon kissé belehúztunk (5:30-ban), de Muzslára fel Dórinak akadt némi gondja, így lassú gyaloglásra váltottunk. Mire ő rendeződött, nekem lett hányingerem és a gyomrom is hábogott egy jó darabig, így az utcsó 35km inkább sétával telt. Először Galya felé kapott el egy kis eső, utána Muzslára fel és onnan szakaszosan csepegett az égi áldás. Ez nem is lett volna baj, de a talaj olyan sáros volt, hogy kevés szakasz adta meg a futás lehetőségét, de gyalogolva is sokat lassított és nehezített a haladáson. Egy kicsit Ágasvárra felérve éreztem gyengének magam, de lenyomtam egy tartalék gélt és visszajött az erő. Volt 2 kavarásunk (kb +1/2 óra), de összességében nagyon jól bírtam, csak a sok gyaloglás és sárdagasztás nagyon elfárasztott. Arra azért büszke vagyok, hogy 2-3 bemelegítő lépés után a rajtban is normál járást tudtam prezentálni.

Végül csak beértünk, aminek örülök, de a M115 olyan nekem, mint az aszfalt maraton: nagyon akartam, megcsináltam, de rájöttem közben, hogy ez nem fekszik nekem, igazán a rövid táv az, ami nekem való, úgyhogy jövőre megint ott, de visszatérek a kaptafámhoz és beérem a 95 kilivel. :-)

Medvegyuéknak és csapatának nagy köszönet, profi túra továbbra is, külön köszönet Dórinak, és mindenkinek gratulálok!

Megj:ezzel majdnem 500km-es hónapom volt, soha ennyit nem futottam egy hónap alatt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
23:33:57 124 11:24 5.26 6080 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 3666 napja

Gratulálok, nagyon szépen behúztad! 

solkima képe

solkima 3677 napja

Gratulálok

gergő képe

gergő 3678 napja

nahh a sár a végén már engem is elég nyűgössé tett..azért nagyon klasszul behúztátok és társaságban jobban is telik az idő!! gratulálok!!

tvjudit képe

tvjudit 3678 napja

Gratulálok, Ildi, Jucus sokat emlegetett, amíg együtt haladtunk (pl. hogy idén először nem mentek együtt, meg ilyenek), ez nagyon kemény túra, ügyesek vagytok

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!