Pepe88 egyéb

2014.05.11 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

2.ciklus, pihenőhete.

Heti edzésidő 10h45perc

Ebből ELTE felvételire gyakorlás: 4h40perc...szóval ezt leszámítva 6h

Klasszikus pihenőhét lehetett volna, ha nincs a kurva felvételi! :D Meg mondjuk 1-el kevesebb futás, 1-el kevesebb úszás lehetett volna mondjuk :) Bár igazából se a 2 futás, se a 2úszás nem túl sok...

 

 

Az első ciklus pihenőhetében végig pihentem ugye tulajdonképpen 1,5-2 hetet, mert annyira kiedzettem magam a 2 hétben, hogy lebetegedtem. Most ez szerencsére nem volt így. 2 pihenőnapot is betettem, lehetett volna talán több is. 

 

Regenerációra figyelve nagyon, voltam masszázson, Lukácsban és hidegkamrában is. Valamint heti 1 jóga ismét megvolt! Akartam azért futogatni,úszni,bringázni, így azért az edzésnapokon általában 2 rövidebb/könnyebb edzés volt, de ezek így sok időt elvittek azért.

 

Készülök az ELTE felvételire, ez is sok idő...Valamint pihenőhét révén csináltam felmérőket! 2km futófelmérő ELTE-hez. 800m úszófelmérő csak úgy. És pont kapóra jött, hogy hétvégén volt egy 10km-es ingyenes EU támogatásos futóverseny.

 

Jó hét volt azt hiszem...Remélem bírni fogom a következő 1-2 hetet! Sajnos a következő 2 hét nem lesz az igazi, mert 1,5 hét múlva ELTE felvételi, amire rápihenek, utána meg tiszaújváros! Úgyhogy csak 1 hetet tudok edzeni, megnyomni (azt is úgy, hogy közte felvételire kell készülni!). Utána inkább rápihenés felvételire!

 

Az étkezésem botrányos! Kedd este óta elszakadt bennem valami. Megtörtem teljesen. Hétvégi lelkizés alapján többet érzek Orsi iránt, ami így is van, meg miatta is vagyok depis, de nem hiszem hogy amiatt, amit mások gondolnak, hogy bele vagyok esve. Bár lehet csak tudat alatt van ez. Mindenesetre elég szarul voltam többnyire a héten, és minden nap bűnőztem nagyon csúnyán kedd óta! Ez nagyon szar, rossz edzés szempontból! Enikő szerint depis vagyok, sztem inkább csak depresszív, vagy nem tudom milyen kedvem van...Tény, h szarul vagyok...Várom már az egyetemet....hogy esetleg 2-3 hét múlva elmehessek nyaralni.

Lehet az edzéseket,versenyeket is újratervezem, mert nincs kedvem úgy TUV-hoz hogy ott lesz O. Bár ez igazából csak egy felkészülési verseny,annyira nem fontos/lényeges, bár jó lenne Baja előtt azért ez, hogy gyakorolhassam a depót...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!