borkadeb futás

2014.04.26 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:29:00

Távolság

25.5 km

Tempó

05:51 p/km (10.27 km/h)

Edzésleírás

Áááááá.

Először is bassza meg a Runkeeper.

Eddigi leghosszabb futásom, és ez a szemét már az első kilóméteren megőrült. Teljesen baromságot mutatott. Majd újraindítottam, megint baromság. Úgyhogy végül kikapcsoltam, és csak az órát néztem, hogy akkor 1óra 15 perc futás után visszafordulok.

 

Nagyon rosszkedvűen indultam, és féltávig ez nem is sokat változott. Aztán már kivoltam annyira, hogy ne a belső nyavalygásra figyeljek.

 

Mivel előtte jól bezabáltam csokiból - nem mondom, hogy így kell ezt csinálni - nem frissítettem közben. Vagyis csak a szokásos kóla. Meg vittem vizet is, de ez a kulacsöv elég zavaró. A végén veszek valami fasza hátizsákot, oszt kész. Meg egy Garmint. Most nagyon berágtam erre a telós gps-es témára.

 

Amúgy tökéletes futóidő volt, felhős, hűvös, egészen picit szemerkélt néha. És hát, megcsináltam, újabb rekordtáv. Mondjuk nem is volt olyan rossz, bár a végén már nagyon kellett biztatni magam, hogy "oké, akkor csak a benzinkútig, jó, akkor most csak az Árpád-hídig. Ügyes vagy, már csak a Copy Generalig." És akkor mindjárt haza is értem.

 

Azóta mondjuk csak döglődöm, fekszem, filmet nézek, de mindegy, megérte.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:30:00 25 06:00 10.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!