Pepe88 Úszás

2014.04.17 Csütörtök, 07:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

0.9 km

Tempó

33:20 p/km (1.80 km/h)

Edzésleírás

Hajós 25méteres

300m bemelegítés (mell-gyors/25m)

300m vegyes láb (25-önként váltva, és így 4 "kör)

2x100 vegyes időre (1:35:68 és 1:36:88)

4x25 levegő nélküli

levezetni elfelejtettem, hmmm!!!!!! ilyen se volt még!

 

Tegnap végre sikerült elaludni 23órakor. Ennek "örömére" hajnal 5kor már felkeltem...De forgolódtam, szarakodtam reggel sokat, így viszonylag későn értem le/kezdtem. Eléggé idegesít ez a kevés alvás, de részletek a sérülés/betegségnél! Kissé hajnali úszás jellege volt....de inkább lazát írok be, mert hajnali laza nincs!

 

 

1,5 hét pihenő után! Még mindig nem teljesen egészségesen...Azért mentem le, hogy beszéljek Zsófival...Gondoltam arra, hogy csak melegvízezek, szaunázok nem is úszok, elvégre nem vagyok teljesen fitt...Beszélni/lezárni viszont lekéne vele, hogy ne reménykedjek, járjak tovább Hajósba csak ezért! :) Főleg mivel 50-es fedett sem lesz már! :(

Korábban már elszúrtam/eltöketlenkedtem vele, vagyhát illetve most is, mert nagyon nem nyí(l)t, így hagynom kéne, de azért erőltetem ezt a témát, nem tudom miért. Na mindegy, szóval lekerültem a Hajósba kicsit még szarul.

 

-Csak 25ös fedett volt ma nyitva, használható reggel és így azért illik úszni valamit, mert mégse járja, hogy egyből melegvízbe/szaunába megyek, amikor tud(hat)ja mindenki, hogy nincs más medence nyitva (bár ennek ellentmond, hogyha nem láttam őt lent ekkor, az miért számít)

-Nem láttam őt lent (pedig ugrott, csak nem ismertem fel elsőre), így gondoltam úszkálok egyet, hátha később kezdődik az edzése.

 

100vegyes: Március közepén 1:37:60-at úsztam 100vegyesen!! Szóval ehhez képest ez nagyon jó!! Éreztem is, hogy más/jó ez most! Már a vegyes láb fura volt, valami brutál máshogy (JÓL!!!) ment a pille láb, éreztem/ráéreztem a mozgásra, bár borzasztóan fogy így az oxigén, de el tudtam volna úszni az első pillés lábhossznál (erre indultam, szóval pihenten) levegő nélkül lábbal a végéig is akár! Szóval vegyes láb jól ment, így kezdtem neki a 100 vegyesnek...Ha már 25-ösben úszok akkor "muszáj". Beteg vagyok, orrom folyik, torkom sem az igazi...Viszont 1,5 hete pihenek-->meglátszott, egész jó idő végre! Jó lenne egészségesen is megúszni majd ezt :) Meg megyógyúlni, remélem nem nyírtam ki magam ma!

 

Ja és persze "hiába" mentem le! Vagyis probálkoztam, de nem túl agresszívan/eredménytelenül...Eléggé runner-runner kell így! Bár mivel azért tetszett meg Zsófi mert nagyon aranyos, jófej volt, ezért igazából már több hete/hónapja "törölnöm" kellett volna, mióta kiderült, hogy lehet mégse olyan (főleg hogy észrevehető, hogy akarok tőle valamit?). Na mind1! Annyira nem fog összetörni, szóval akár rá is kérdezhetnék konkrétan, ma is terveztem, de elúsztam/szaunáztam az időt/lehetőséget. Amikor meg beszéltem volna vele akkor rohant vissza ugrani...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0.9 33:20 1.80 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!