Tündüs futás

2014.04.27 Vasárnap, 10:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:06:36

Távolság

21.1 km

Tempó

06:00 p/km (10.00 km/h)

Edzésleírás

Ezerjó félmaraton Mór

Élve feljutni a csókakői  vár fordítójáig.

Visszafelé nem pofára esni a lejtőn.

S ha lehet nem eltévedni.

 

Időben érkeztünk, sikerült körülnézni és mézet vásárolni  a bolhapiacon. Azt már most leszögezhetem, hogy országunk egyik legszebb városa. Pici és csini.

Első rendezésként remélem tanultak a szervezők, ki KELL osztani a feladatokat a rajtszámátvételnél, mert nagyon lassan haladt a sor, mindenki össze-vissza kapkodott és ne itt kelljen már bevallanom hány éves vagyok, az már rég ráírhatták  volna  a listára.

De szerintem ezeket a gyerekbetegségeket ki fogja nőni a következő évekre. Az útvonal jelölés remek, a frissítőpontok is rendesen követik egymást, máshol sem kapunk gyakrabban. A póló tetszik (sárga).
 Félmaratonon csipes időmérés, így lehet lesz 1-2 másodperc eltérés az órámhoz képest, de mit számít az már.

Iszonyúan örültem Bibének és Zitucinak, sikerült összehozni a randit és még meg is várták, hogy befutok, végére Ninett is "megemlegetett".

A rajt 40 percet késett. Csabiva indultam, aki az első cseppet sem erős emelkedőnél már csak lesett hátra, jövök-e. Én meg mérgesen intettem neki, hogy menjen, tudom hogy neki az emelkedők is jobban mennek, a lejtőket pedig klasszul futja, egy verseny ne arról szóljon együtt mennyi idő alatt teljesítjük.

Szép , hullámzó terep, de töröltem a terepfutás jelzőt, mert szerintem  aszfalt több volt benne, én meg rajthoz álltam egy olyan cipőben amit nem sajnáltam volna az ázott homokon, benne van vagy 2000 km.....

A táj, szinte idill, szőlőtőkék, lovak, lankák, kanyar-erre, kanyar arra, szépen egyenletesen sült  a hátamra a trikóm formája.

Sokáig együtt haladtam 4 csajjal, az emelkedőket meg tudtam velük futni, de  a lejtőkön csak az nem előzött meg aki nem akart.

Itt látszott igazán milyen óvatos vagyok két pofára esés után. De mivel a célversenyeimnek semmi köze a lejtőkhöz így nem foglalkozom vele.

Végül mind a 4 csajt befogtam a 18. kilihez érve, sőt még egyet is sikerült 19-nél.

A csókakői vár egy kanyar után bukkant elő, szinte a semmiből, felért egy orgazmussal.

Valamit rosszul kajáltam mert végig szúrt  a hasam, de ebben jó vagyok, volt időm összeszokni a hasi fájdalommal a régi életemben, szépne elviseltem, a frissítőkön meg csak pár korty vizet ittam.

Visszafelé sokáig együtt futottam egy kutyással, ez szerintem már állatkínzás, miért nem vett fel ő is bundát, illetve vizes bundát, mert nyomorult állat az összes pocsolyába belement, hogy hűtse magát, ráadásul olyan hosszabb szűrű volt.

De a városban láttam egy másik kutyást (nem versenyzőt), le volt bénulva  a hátső része  a spánielnek, és talán egy régi babakocsi kerekeivel volt kitámasztva, ráerősítve, boldogan húzta maga után. Ez már majdnem  a végén volt, de annyira tetszett, hogy megpróbáltam igazán mosolyogni és feltartottam a hüvelykujjamat. Értette a gazdi :)))

Egy óriási tócsa fogott ki szerintem mindenkin, parttól partig tartott, az oldalában csipkebokor, abba kapaszkodtam, hogy átérjek, felszakadt a körmöm széle, a vérdopping is meg volt.

Az órám kicsit többet mért, de a félmaraton távját írom be, így össze tudom hasonlítani, ha még egyszer mennék, de ha nem akkor sem fog hiányozni :)))

 

 

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

Fredi Kacsa képe

Fredi Kacsa 3656 napja

Megint egy szupi verseny! Gratulálok!

monique képe

monique 3656 napja

gratula!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3658 napja

hát.... a jelek szerint nem volt egy felejthetetlen élmény .... azért gratulálok, szépen teljesítetted és még szuperebbül írtad le :-)

Bozót képe

Bozót 3660 napja

Gratu!

 

tomikaga képe

tomikaga 3660 napja

Szép futás, a már-már szokásosnak mondható kihívásokkal :) Kicsit meglepődtem, hogy még indulsz ilyen sprint-távon :) :) :) Gratula!

picikata képe

picikata 3660 napja

Minden jól sült el amitől tartottál...zsííír... :)....és,hogy még orgazmusod is volt közben...khmm...

Nagy Gratula te, nemtudomhányéves!!! ;)

 

 

RunKa képe

RunKa 3660 napja

Mit is mondhatnék...amit mindig, irigylésre méltónak tartom az elszántságod, tudod mi a célod, apelláta nincs. Remek tempót mentél. Mór ?

Kíváncsivá tettél, egyszer megnézem :)  Gratulálok !

Briel képe

Briel 3660 napja

Gratulálok, Tündüs!

torolt_13650 képe

torolt_13650 3660 napja

Kihívásokkal teli futás:) Nagyon szép:) Egészségedre:)

Bobe képe

Bobe 3660 napja

Látom ez az oldalszúrások napja. :( Szépre sikeredet, pláne, hogy dombos volt! Gratulálok :)

holovacz képe

holovacz 3660 napja

Na ugye, hogy nem volt itt semmi baj :) Vagyishogy volt, de Te hősiesen viselted a hasfájogatást is... A kutyu cukker lehetett ... :) Gyönyörűséges  lett,  nagy gratula!

RunKa képe

RunKa 3661 napja

Haha, itt a hat ::)))) Hajráááááá !!!!!!!!!!!

holovacz képe

holovacz 3662 napja

:):):) Egyiktől se féltelek... :) Hajrá!

picikata képe

picikata 3662 napja

Ne nyafogj...FUSS!!! ;)

Hajrá Tündüs!

 

 

 

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!