zozo.m bringázás

2014.05.31 Szombat, 12:49:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:37:39

Távolság

89.72 km Szint: 330 m

Tempó

02:26 p/km (24.73 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
168

Edzésleírás

70.3 - Keszthelyi bringa táv

20140603:
Egy fektetett T betűt kellett tekerni. Az eleje egész jól ment és figyeltem ne nagyon toljam, persze ennek az lett az eredménye, hogy mindenki megelőzött. Aztán jött az első találkozásom a széllel. Elég gyorsan vége is lett. Majd 15 km környékén találtam egy kis beugrót. Megálltam és kipisiltem magamat.
Egyébként a Tó annyira volt hideg, hogy még ekkor is bizsergett a lábujjam és kerestem hol hagytam őket.

Ezt követően, jött egy frissítő pont majd egy kis lejtő. Gondoltam magamban, ez remek. Mert ez volt az a 47 m emelkedő, amelyet majd meg kell tenni visszafelé. Jobb kanyart követően újra a széllel kütdöttem. Közben szembe jöttek a többiek. Szépen lassan találkoztam Gyulával. Daniloo-val, aki igencsak biztatott, majd Tibivel. Nagyon meglepődtem, hogy kicsit sok az emelkedő. És mivel ugyanezen az úton jövünk vissza, ez azt jelenti, hogy több mint 47m az emelkedés. Fordulás után volt 3 emelkedő egymásutánba. Ezt követően egész jól haladtam, és elég jól tudtam haladni. Már a 6. os fogaskerekemen tekertem. Készítettem magamnak pénteken egy kis zsemlét, mely igencsak tápláló, abból ettem 2öt oda felé, majd a T betű másik végére is eljutva és visszafordulás követően még kettőt ettem. 60. km-nél benyomtam egy zselét. Tele voltam rendesen.

Ekkor időben voltam még az álomidőhöz.

Azonban a fordulás követően 3.szor is találkoztam a széllel. Apró megjegyzés, örültem ha a 2-es fogaskereken tudtam egyáltalán tekerni. Aminek örültem, hogy síkon, azért még 20 km/h sebeségnél gyorsabban haladtam. De azért az emelkedők, mely ezek az oldalon is voltak, már kifogtak rendesen. Főleg a széllel karöltve.

Így nagyon visszavettem, pörgetve próbáltam haladni. Közeledve a T szárához egy motoros jött mögöttem, felvezette egy kisebb kocsisort. Egyszercsak hallottam, hogy dudál valaki, majd azt láttam a látókörömben, hogy megállt a motoros. :) Gondolom kiosztotta az egyik vezetőt.

Ráfordultam a "szárára" és láttam a következő emelkedőt. Szerintem volt vagy 100 méter. Mire felértem örültem, hogy élek. Figyelnem kellett ekkor már, mert 78km-nél jártam és közeledett a cél, és nem akartam az utolsó kiliket nagyon megnyomni. Hogy futásra maradjon erőm. Hála égnek maradt egy kis hát szél, meg a végén pici szembeszél.

A vonal előtt befogtam egy UB-s + bringáskisérőt. Aki szlalomozva ment előttem, így szóltam, hogy vigyázz jövök, pálya!. A csaj (bringás) valamit visszaszólt. Nem hallottam mit, de gondolom észrevette a hátamon a rajtszámot...

De nagyjából még a legkésőbbi álomidőben érkeztem meg a depóba. Ahol az első kérdésem, megint a WC-re irányult, hogy van-e a futópályán. Mondták, hogy a depó előtt van. "és hol hagyjam a bringát?"

Gyorsan levetköztem, magamhoz vettem egy kis italt, és a 2. zselét a zsebembe dugtam és majdnem megfeledkezve jött a cipőváltás, 2:55.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 90 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

kiscsoki képe

kiscsoki 3669 napja

Az elemekkel nehéz és értelmetlen a harc. :-)

tomcsi képe

tomcsi 3673 napja

elmérték az emelkedést? :-)

elég goromba hiba...a szél meg gyalázat ha ellen...

jó volt ez is összességében...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!