zozo.m Úszás

2014.05.31 Szombat, 12:01:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:40:45

Távolság

1.9 km

Tempó

21:27 p/km (2.80 km/h)

Edzésleírás

70.3 - Keszthely! 1 nekik is és nekem is. :) Eggyütt debütálunk.

20140324: Édesapám szerint Jó(!) esetben 7 órán belül beérek, de valószínűsíthetően inkább órán kívül. Édesanyám szerint 6 órán belül. Vajon?

20140527: izgulok, ez normális? a gondolataim napok óta ezeken töri magát. Különféle matematikai egyenleteket, dobál kifelé. Túl vagyok az idei első TRIatlon versenyén is. Tapasztalatnak jó volt, ugyanis bringán megöltem magam. Így a futásra nem maradt erő. Bár azt kell mondjam, hogy a 4:26-os tempó egész jónak mondható. 
Már azon is viccelődtem, hogy reggelire csak immodiumot eszek. :) 
Egy valami biztos jön a leghosszabb "edzésem", eddig 4:42 volt duoban, most pedig trioban.

Értékes út volt, amin elindultam. Már látom a végét, csak az útat még nem ismerem. Sokat tanultam és tudom mit jelent valójában az IM-re való felkészülés. Ami munka mellett teljes elhivatottságott takar.  Tényleg akarom?

20140603:
az elmúlt napokban át kellett gondolnom, mit írok le. Az élményeket, a tapasztalatokat és a jövőt.

Az első az úszás volt. Nagyon hideg volt, sőt mi több indulás előtt elkezdett csöpögni az eső. Gábor (Csapattársammal) épp azt elemeztük, hogy mindenki befog rohanni. Erre azt mondta, hogy nyugodtan bemegy, ameddig tud, és majd neki áll úszni. Nem hülye ötlet.

A víz hideg volt, és ahol szabadok voltak a testrészeim, igencsak fáztak... Az elején mindenki - még Gábor is - berohantak a vízbe. CSak kényelmesen lazán besétáltam, így mire úszni kezdtem, már szinte utolsó voltam. Az első 1 perc kicsit nehezen ment. Talán a fejemet is be kellett volna rakni előtte a vízbe. Szinte minden második karcsapásnál levegőt vettem. Aztán szépen magamhoz tértem. És elkezdtem úszni.
Az első kör végén megint csak lazán jöttem ki és mentem vissza a Balcsiba, majd újra úszás. Figyelni kellett nagyon hol van a bója, mert voltak olyanok akik valami más fehér dolgot néztek ki és úsztak arra fele.
Már a vízben is nagyon kellett pisilnem, de mivel minden kölcsönruha volt, így nem mertem a hideg tóba ereszteni.

Egész jól haladtam az úszással, és ehhez képest elég jó időben jöttem ki, mert nagyon sokan kerékpár volt a depóban.

A chipszönyeg a Depó bejáratánál volt, így elég "sokat" kellett kocogni, hogy befejezzem az úszást, főleg úgy, hogy a vízből is lazán jöttem ki. 40:45. Bár hozzá kell tennem nagyjából a depóval együtt akartam 40 percet szórakozni. :)

A depóba aztán nem sietve, megtörülköztem, felöltöztem. és lassan elindultam. A kerékpár órám 50-et mutatott, ami azt jelentette, hogy közel 10 percet depóztam, ehhez képest: csak 5:57 lett. Szóval siet az órám.... :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1.9 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

kiscsoki képe

kiscsoki 3669 napja

Ez nekem űridő. 

tomcsi képe

tomcsi 3673 napja

ez nagyon tuti idő...tudsz úszni... :-)

tomcsi képe

tomcsi 3693 napja

megnéztem a bicajpályát, kevesebb az emelkedő mint a futópályában :-)

6 alatt meg lesz, sima ügy!

tomcsi képe

tomcsi 3693 napja

optimista Apukád van :-)

a kerékpár szintjén múlik a történet, nem tudom milyen pályát jelöltek ki...azt sem tudom csináltál-e már féltávot...talán nem...6 órán belül épp hogy megjöhetsz, bicajon múlik minden, ha megvisel nagyon visszaüthet a futásnál, de ez ott derül ki, mert jó futó vagy amúgy :-)

sanszos meghajtod, átvészeled a kezdeti nehézséget, és 5:55 alatt beérsz :-)

neoprén legyen!

Hajrá!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!