monique futás

2013.12.29 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:37:06

Távolság

17.44 km

Tempó

05:34 p/km (10.78 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
0
Maximum
175

Edzésleírás

egy jó kis későesti körúti futás :P 2 nap kevés evés után, és azt sem vártam h combok jól lesznek, mert nem gondoltam h ez a koplalás segít nekik a regenerálódásban.... egyébként még mindig nincs rendben a hasam, de azért vmivel jobb, és attól nem tartottam soha, h a futást ez megakadályozná, most sem :)

 

de a koplalósdi miatt vittem két plusz réteget a derekamon meg bkv-hoz kártyát, szal mindent, ami csak kellhet, ha megadják magukat a lábak. :) mondjuk még sose indultam úgy neki futásnak h ilyesmire számítottam volna...

 

de ment végig a futás, jobban, mint az a szörnyű hosszúfutás 3 héttel korábban :) és jól éreztem magam közben! mondjuk néhány km után már nem volt ultralaza a lábam, de nem romlott vagy ilyesmi, a végére még enyhe gyorsulás is lett észrevétlenül 5:40 tempóból 5:30 alá.

 

csak azért rövidítettem a végén, mert kiszámoltam h épp jönni fog az éjszakai busz, ami hazavisz, és úgy gondoltam felesleges jelenlegi állapotomban még a hegyre is felfutni meg 20km felett futni stb stb. azért a rakpartnál az utolsó km-t önkéntelenül is meghúztam a buszhoz menve. az 5:02 tempó lett :) a combok azt kevésbé bírták :/ de hát ez is csoda most h nem haltak bele! :P sőt annyira nem is volt vészes...

 

az 5:40 tempó, az remek volt, azt bírtam, és csak úgy 25 perc után ment 149-en túlra a pulzus. és most nem is zavart h lassú vagy mi, nem érdekelt :) a petőfi hídon ment 154-en túlra a pulzus a felfelé részen, és utána már nem ment le magától, de azért ez már jobb, mint előző napokban. 5:25 tempótól 160+ :( de biztos már elszállt a pulzus annyi idő után... elmegy. a végén az 5p-es tempótól 170 körüli pulzus.

 

ja az edzéshez tartozó átlagpulzus, abban azért benne van h az első 2km az lejtős volt... bár ez nem sokat számít végül is. a garmin TE = 2.8, azért ezen néztem egyet h ilyen alacsony...

 

még annyi h visszafelé a nyugatinál kaptam tapsot két emberkétől :) vajon rendszeresen kijárnak-e szurkolni versenyekre? :)) csak mert tapasztaltnak tűntek :P remélem sikerült vmi normális mosolyt rájuk villantani :)

 

köv. hét lenne a pihenőhét, de ez a 48km se vmi sok... :( mindenesetre, 4 futással lesz pihenőhét elvileg.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:37:06 17.44 05:34 10.78 0 0 175 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

monique képe

monique 3827 napja

azért gondolom nem lehet maratoni PB-t futni koplalás után :)

köszi a jókívánságokat :)! nagy futásokat neked is! :)

empirke képe

empirke 3827 napja

A koplalás nem akadályozza meg a futást, ezt tapasztaltam :) (mondjuk a zabálás sem, nálam most ez játszik, nem baj, ezt is kitapasztalom, h milyen :P)

Kívánom, hogy az új évben huss, tűnjön el mindenféle combfájás, meg izombaj izé, és csak fuss, ahogy szeretnél. Akkor oltári nagy futásaid lesznek, nem kétség! És minden más szépet is kívánok, ami neked szép :)

Felszerelések

Nike Zoom Structure+15 w
Garmin 910XT