Pepe88 egyéb

2013.12.29 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Ez a hét nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Mentálisan/fejben kezdtem összeszedni magam, de most fizikailag nem úgy alakult. A lábam se tökéletes, de lehet csak beképzelem a dolgokat. Mondjuk edzést még emiatt nem kellett kihagynom, most úgy is kevés futás van/lenne. 

 

A főbb gond inkább egy kisebb betegség volt, keddről szerdára áttérve kicsit megfáztam, lebetegedtem. Összesen 4 úszást szerettem volna csinálni, de így azok kimaradtak. Pénteken csináltam egy beltéri edzést (amit eredetileg szerdára terveztem) és szombaton terveztem volna futni és vasárnap esetleg úszni, de szombaton meg másnapos/fáradt voltam, úgyhogy inkább pihi lett. Jobb is talán, mert amúgy akkor még inkább beteg voltam.

 

Ma vasárnap is náthásan futottam, nem full egészségesen. De azt hiszem ez már így fog menni nyárig mindig, legalábbis az elmúlt éveket figyelembe véve mindig náthás/betegeskedő voltam nyárig.

 

PS: Habár még csak visszaszoktató hét van ezért nem kell ciklusokban/erősődő hetekben gondolkodni, de azért kicsit ennek szántam...1héten 2 úszás, következő héten 3 úszás, erre a hétre meg 4 úszás volt a terv. Sajnos nem jött össze, lehet nem is baj, tovább tart majd a motivációm...!!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!