monique futás

2013.12.20 Péntek, 20:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:35:51

Távolság

6.64 km

Tempó

05:24 p/km (11.11 km/h)

Pulzus

Átlag
157
Minimum
0
Maximum
167

Edzésleírás

a torkom már a szerdai futás előtt este fájt kicsit néha, még mindig ezt csinálja, néha érzem, csak rosszabb, a szerdához képest. más tünet nem volt még a hidegtűrés csökkenésén kívül... a futást anyukámnál csináltam, ott lehet majdnem síkon futni ajtótól ajtóig :) futásra felvettem egy sálat, amit a fogasán találtam :) (van sztem valahol futósálam, csak nem vittem el)

 

nagyon jól jött, mert még így is fáztam az elején néhány percig, egyértelműen befolyásolja a hidegtűrésem a lappangó kórság. kb. félóra után már azt is éreztem h tényleg nem vagyok százas, nemtom leírni ezt az érzést, de futáskor van ilyen érzésem, ha gáz van :) még jó h már alig volt hátra az edzésből akkor. nem terveztem ennél sokkal hosszabbat, ez volt a minimálterv. max 7,5km-t mentem volna.

 

a pulzus is ment fel picit, sztem ez is a torok miatt, de nem volt vészes. végül is nem voltam lassú, ráfoghatom arra is, de sztem gyorsabban ment fel a pulzus akkor is.. bemelegedés után 157->161. a lábak lazák voltak nagyrészt. na jó ha azt nézem h a végére kb. 5:10 tempónak felelt meg, amit futottam, akkor nem is rossz.

 

remélem azért h jót tett a futás, néha úgy tűnik, h segít elmulasztani a megfázást :) de lehet csak véletlen egybeesés. mindenesetre már 2009 óta mindig decemberben szívok, jó lenne megtörni ezt a sorozatot, ha ez most nem jön ki, akkor van rá esélyem.  

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:35:51 6.64 05:24 11.11 0 0 167 157
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

monique képe

monique 3837 napja

Feri: megnéztem amit Virago írt. írtam ettől függetlenül is a topicba, pont arról h nekem a futás kevésbé terheli a lábam:D...

monique képe

monique 3837 napja

...ja persze télen van ez az érzés, de nyáron nem is voltam még beteg amióta futok, nemtom akkor milyen lenne

monique képe

monique 3837 napja

köszi mindenkinek! már nem fáj a torkom azóta:))) mi a fene :))

 

Tündüs: jobbulást! nekem a pulzusom csak akkor megy fel, amikor már kezd kijönni a dolog. a lappangó időszakban van általában "reggeli torokfájás" de ez most nem olyan volt :)

 

RemAti: szedem már egy ideje. érdekes lenne ha tényleg segítene ebben. ki tudja.

 

korpaZASZ: szerintem nem biztos hogy ugyanarra az érzésre gondolsz. én egy olyan érzésre, ami akkor van, ha betegen megyek ki futni. kicsit köze van talán az ilyenkor csökkent hidegtűréshez de nem ugyanaz.

Tündüs képe

Tündüs 3838 napja

Nekem még a torkom sem kapar, de már szoktam látni a lappangást, majdnem 10-zel több a puilzusom, a várthoz képest. Most már próbálok hallgatni rá :))

Jobbulj!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3838 napja

Jobbulást! Hogy nem vagy százas, ezt az érzést nem kell leírni, ismeri mindenki :)

RemAti képe

RemAti 3838 napja

D3 vitamin. Az utóbbi 3 évben ősztől kezdve folyamatosan szedem. Igazából takonykór sem volt. Persze szedek más vitaminokat illettve rendszeresen eszek zöldséget, gyümölcsöt is. Jobbulást!

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3838 napja

Futás, de komolyan topik, Viragó hozzászólása!!!

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3838 napja

Mielőbbi jobbulást kivánok a torkocskádnak! Meleg tea! Indulás előtt-után!Llacika javasolta!

monique képe

monique 3838 napja

annyi még h megjöttek az olcsó garmin 305-ös pulzusmérő övek usa-ból! :D

legközelebb már azzal futok elvileg

Felszerelések

Asics gt 2000 w
Garmin 910XT