Fairy futás

2013.12.19 Csütörtök, 06:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:38:18

Távolság

28.6 km Szint: 1044 m

Tempó

07:38 p/km (7.86 km/h)

Pulzus

Átlag
170
Minimum
101
Maximum
192

Edzésleírás

Hungária utca- Ferencesek utcája- Jókai tér- Széchenyi tér- Király utca- Majorossy Imre utca- Tettye utca- Böckh János utca- Tettye- S- Dömörkapu- S- Misina- S- jelzetlen- Kis-Tubes- S3- S- Tubes- S- Lapis-  Melegmányi út- Z3- Sós-hegy- Z3- Z- Remete-rét- K- Jakab-hegy- K- jelzetlen- Zsongor-kő- jelzetlen- K- Jakab-hegy- K- Remete-rét- P- Mandulás- P- Ángyán János utca- Fenyves sor- Szőlő utca- Kálvária utca- Aradi vértanúk útja- Klimó György utca- Hungária utca

Ha filmcímet kellene adnom a mai edzésnek, akkor a legjobban a Halálos iramban illene hozzá. :-) Tegnap Facebookon azt az ígéretet tettem, hogy ma a köd fölé megyek. Hamarosan üzenet jött Ábristól: "Hánykor megyünk?" Megbeszéltük a 6 órai indulást.

Természetesen nem sikerült pontosnak lennem: négy perccel a megjelölt időintervallumon (6:05- 6:10) kívül érkeztem. De Ábris már várt, így pár perc múlva nekiálltunk a hosszú kapaszkodásnak a Tettye- Misina- Tubes útvonalon. Természetesen ő könnyedén, zihálás nélkül szaporázta felfelé - míg én 80-90 százalékos tartományban próbáltam tartani a lépést.

Misinától kicsit könnyebben haladtam és - ahogy lassan világosodott - többször megálltunk fotózni, így kezdett rendbejönni az oxigénháztartásom. Tubesen fotósok hada várta a napkeltét - bár nem tűnt biztatónak a helyzetük: súlyos ködtakaró lepte el a tetőt.

Remeteréttől hosszabb belegyaloglásokra is engedélyt kaptam. :-) A Jakab-hegy tetejére érve egy pillanat alatt kitisztult felettünk az ég, ezért kitérőt tettünk a Zsongor-kőre. Nem bántuk meg: éppen akkor érkeztünk, amikor a ködpaplan felett megjelent a Nap.

Túl sokat nem időzhettünk, mert Ábrisnak 9:30-ra haza kellett érnie, így a leggyorsabb útvonalat választottuk: vissza a Kéken, majd a szintúton a Mandulásig. Itt már nem volt kifogás: az emelkedőkben szegény szakaszon menni kellett... Legszívesebben Mandulásnál fordultam volna a Bárány-tető felé, de mégis inkább együtt mentünk egészen a Kálvária utcáig.

Köszönöm a türelmet és a remek tempót - nagyon kemény, de ugyanannyira hasznos volt a mai edzés!

Utána nyújtás: 18:35

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:38:18 28.6 07:38 7.86 1044 101 192 170
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Sárcipő képe

Sárcipő 3830 napja

Valóban szuper tempót mentetek! És megint fantasztikusak a képek is! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!