Pepe88 egyéb

2013.11.25 Hétfő, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Nagyon büszke vagyok magamra! Illetve csak félig, mert sajnos nem teljesen üres az edzésnaplóm! Korábban betegen, sérülten, IM után sem bírtam a seggemen ülni és 2-3 nap után hiányzott a mozgás. Most egyáltalán nincs így, nagyon jól el vagyok/voltam.

 

Ma mondjuk elcsábultam és lementem BEAC-ra, egyrészt hogy ne unalmasan/értelmetlenül teljen a napom, másrészt kis társaság, harmadrészt meg akkor szerveztem előtte/utána más programot is. Ezt leszámítva viszont nagyon jól megvagyok sport nélkül.

 

Kicsit a lábam fájdogál, ami furcsa...Lesz majd a héten 1 csontkovács, ami elvileg rendbeteszi. Pedig teljes pihentetésen van és kicsit aggódok mi lesz így télen, ha újra kell kezdeni. Hirtelen szokott megfájdulni és akkor járni sem tudok egy ideig (20-30mp), de aztán elmúlik és semmi baja. Ma szerencsére futás közben észre sem vettem, nem zavart.

 

Nagyon jólesik ez a semmittevés, szükség van erre a mentális feltöltödésre. Elmúlt 2-2,5 évben nem nagyon emlékszek ilyenre, hogy önszántamból hagytam volna ki akár 1 teljes hetet (max betegség/sérülés). 2-3 nap után már hiányzott és muszáj volt menni. Most nincs így és ez nagyon jóóóóó. Csak nehogy aztán így maradjak :)

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!