Pepe88 egyéb

2013.11.18 Hétfő, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

MÉRLEGELÉS

 

A hét elején méricskéltem (nov 18-21), ami már lehet kicsit késő...Ráadásul ezekben a napokban az étkezésre már egyáltalán nem figyeltem, szóval előfordult, hogy előző késő este csokiztam és így azért másnap reggel a mérleg többet mutatott.

 

81,4kg-nak könyveltem el magam, ami elég botrányos. Tavaly 78kg voltam az év végén (november 1), ez felment egészen 83-ig, majd sikerült lemennem 80-ig, de tovább nem sikerült. Pedig 75 lett volna igazából a cél, de a minimum a 77-78.

Azt mondták, hogy azért nem vészes a helyzet, mert cserébe izmosodtam, de a testzsír százalék mérés nem erősített meg ebben. Az egyik mérés szerint kicsivel magasabb, másik szerint meg kicsivel alacsonyabb a tzs%, szóval az kb. egál, annyi mint tavaly... (igaz ez csütörtökön volt, amikor már 4 napja zabáltam).

 

Az biztos, hogy a jövő évtől még jobban oda kell majd figyelnem a dolgokra és este salátázni kell. De ez még messze van, addig még felszedek úgy 5-10kilót úgy is a következő 1-2 hónapban. 

 

Pozítivum, hogy a centik (nálam) nem nőttek. Igazából ugyanannyi vagyok, mint tavaly ilyenkor, illetve egy minimális csökkenés tapasztalható. Viszont a mérésen nőttek a centik. Azt állapították meg, hogy a zsírtartalékok (vagy nem tudom mik) átkerültek a vádli/combbol a felsőtestemre. Ez végülis teljesen érthető, mert lábra elég sokat edzettem az elmúlt 1 évben és felsőtestre keveset. Ezt a mérést alátámasztja az is, hogy az idén tavasszal (feb-márc) vett ingemet a nyár végén nem tudtam felvenni, mert kicsit szűk lett (júli-szept). Pedig a köztes időszakban végig edzettem/güriztem keményen és a kajálásra is odafigyeltem eléggé...(PS/update 1 héttel később, nov 25-én: Ennél is aggosztobb, hogy lassan a nadrágjaim is kezdenek kicsit szűkösek lenni, úgy látszik már 1 hét bünőzés is sokat számít)

A mérésen amúgy a mérleg 84,5kg-t mutatott, ami azért nevetséges sok, 82-83-nál még nálam sem mutatott sokat ruhában. Úgy látszik sokat számít a sütizés...

 

A nem megfelelő fogyás okainál a sok stresszet állapítottuk meg és ezen kell majd dolgoznom jövőre. Jobban kell aludnom és a hangulat-ingadozásaimat kontroállni kéne és kiegyensúlyozatabban kellenne élni és akkor (jobban) beindulhatna a fogyás.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!