monique futás

2013.11.24 Vasárnap, 19:26:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:50:45

Távolság

20.57 km Szint: 100 m

Tempó

05:23 p/km (11.14 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
186

Edzésleírás

hú, ez jó volt, a combtő mostmár tényleg nyugiban volt úgytűnik :)))

 

végig gyengécske eső, decathlonos csodasapka főpróba... elvileg vízálló. szerencsére nem éreztem h meleg lenne benne. gondolom hűtöttek a szemerkélő esőcseppek :) de picit azért izzadt belül, de nem vészes. összességében végül is javaslom annak, aki ilyet keresne netán. decathlonban nem nagy pénz :)

 

egy futómellény kéne még talán ilyenkor, pólóban mentem de ilyen időjárásban nem teljesen elég, nem a 8 fok volt a gond hanem a hideg eső. nem fáztam, de a végén a zuhany alá beállva nem éreztem a forró vizet :D és azért mellényre gondoltam, mert hosszúujjú biztos h túl meleg lenne. persze feltűrhetem, de...

 

egyéb részletek edzésszakaszokban, de gyakorlatilag u.úgy ment, mint múlt hétvégén, csak most talán picit könnyebben. mondjuk a szigeten az elején picit lazábban is mentem. de utána már nem :) ja és az útvonal ugyanaz, csak most nem tettem kitérőt az ATM-hez az elején. azért rövidebb picit.

 

szóval a jövő héten szeretnék végre belehúzni! jó volt ez így lazán egy darabig, de úgy érzem kész vagyok többre is már :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:40:33 18.89 05:19 11.27 0 0 183 159
00:10:12 1.68 06:04 9.88 100 0 186 182
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

monique képe

monique 3862 napja

ja nem, nem fonom be, az más lenne.

monique képe

monique 3862 napja

nem hosszú. 

jól értetted.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3862 napja

Ejha! Ez igen, szép hosszú hajfürtjeid lehetnek, mellesleg nincs galléria amiben megcsodálhatnánk.....futáskor is így szétterül, vagy jól értettem, hogy befonod lófarokba? vandusom mindig  egy copfba fonja, mert idegesíti, hogy szétterül, neki még nő, igaz 1,5 éve növeszti most válltól lentebb, kb. 6-8 centivel ér, néha ricinuszos olajos pakolást tesz rá, mert gyorsabban nő, és erősíti is!

Nem is tudtam, hogy van ilyen, januárban futócipő beszerzést tervezek, majd felderítem, hogy mi a kínálat!

monique képe

monique 3863 napja

a "MÉG" a kulcsszó ugye?:P:P

monique képe

monique 3863 napja

hát...ha ez kleopátra akkor az: http://www.femina.hu/szepseg/kepes_cikkek/kleopatra_frizurak/szoke.jpg

esetleg ennél kicsit hosszabb.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3863 napja

Ha nem konty akkor milyen?

A nadrág még sima mezei melegítőnadrág!

empirke képe

empirke 3863 napja

:D :D korpának és a kontynak...

monique képe

monique 3863 napja

korpaZASZ: :D amúgy nagyon egyszerű a hegyi dilemmára a megoldás :)) annyi, hogy más útvonalon futok lefelé, mint felfelé. a lefelé résznek a vége laposabb. amúgy nekem is van narancssárga decathlonos kis dzsekim.. :D

 

Feri: konty? nagymamának nézel?

amúgy oké, akkor csak a nadrágod nem tech még? :P

 

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3864 napja

Lófarok? Mármint a csodaszép hajacskád? Tényleg most copf, vagy kleopátra stilusú, vagy konty?

Mónika! Le vagy maradva! Én már 1 éve  abban futok......

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3864 napja

Nekem is Decathlonos az ezeröccázforintos narancssárga széldzsekim, gondolom, mert senki nem vette meg (kukásmellény fílingje van, de a női cipőcskéimmel remek kompozíciót alkot).

Érdekes hill, ami lefelé 2,2km, felfelé meg már csak 1,68, vagy egyszerűen csak vágd ki az ablakon a Garmin 910-esedet:)

Persze, hogy az ATM nékül jobban ment, hisz a pénz nem boldogít!

monique képe

monique 3864 napja

köszi! :)

 

lacika76: félreérted, abszolúte nem zavart az időjárás menet közben, nekem tetszett a hangulata. ilyen perverz esti meg hidegben pólóban meg esőben futó vagyok egyébként is :) csak a végén fura volt h nem éreztem a meleg-forró vizet, abból gondoltam h túl lengén öltöztem. a ruházkodásról szólt csak amit írtam ott.

 

lehet h megyek arra a fm-ra. még meglátjuk. :)

 

empirke: érdekes gondolat :)) esetleg sima kabátból levágni nem lehet? és köszi a wowot :D de nyár végén 5 percesben volt ilyen pulzuson a hosszúfutás... :D:D szóval szeretnék oda visszajutni! :)

empirke képe

empirke 3864 napja

Nah, de jó, hogy minden szép! Jó ezt olvasni, tényleg! Érdekes, nekem is ruházkodási kérdések merültek fel a 7végén, de nálad fázósabb lévén, én egy rövidujjú futókabátról álmodom :) Mellény sem lenne rossz, de egy rövidujjú kabát nekem a nagy vágyam, mert fázós a vállam. Persze rövidujjú kabátot még nem láttam, szerintem nincs is, én vagyok csak ilyen abszurd igénnyel a futótársadalomban :)

Ne hagyhatom megjegyzés nélkül a laza hosszú futásod tempóját. Megjegyzés: wow!!!!

lacika76 képe

lacika76 3864 napja

Én csak 10-et futottam vasárnap. Felénk elég szépen esett. Nekem nagyon jól esett, alapvetően semmi bajom nem volt az időjárással. Szokni kell, most már jobb nem lesz egy darabig. :-)

Örülök neki, hogy most már ok a lábad. El lehet kezdeni az alpozást. :-)

Jövőre jössz a Kaposvár dombjai fm-re?

monique képe

monique 3864 napja

köszi!

sztem ez nem fóliából van, de nemtom.

a lófarok kint volt. :p

jé már használsz technikai felsőt legalább...? :P

nem szoktam láthatósági mellényt felvenni, itt van világítás, meg az is elég ha én látom az autót. meg többnyire járdán futok úgyis. a szigeten az úttesten de ott meg van full világítás. némelyik futócuccomon van amúgy világító csík

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3864 napja

Örülök, hogy rendben vannak a tappancsok, én még vízálló sapkát nem láttam, kivét ha fóliából volt, viszont a csodaszép hajacskád mit szólt hozzá? Alányomkodtad, vagy a vége kint volt? Én tegnap egy technikai rövidújjú pólóban, és egy melegítőben futottam, meg persze nadrág, de melegem volt. Tényleg van rajtad láthatósági mellény, hogy lássanak, én általában abban futok. Hajrá a köv héthez!!! Hajrá Mónika!

Felszerelések

Nike Zoom Structure+15 w
Garmin 910XT