yoyo túra

2013.11.23 Szombat, 23:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

10:00:00

Távolság

37 km Szint: 1132 m

Tempó

16:13 p/km (3.70 km/h)

Edzésleírás

Dorog - Kesztölc - Kétágú-hegy - Pilis-nyereg - Hosszú-hegy - Nagy-Kevély - Csillaghegy

Az Iszinik 100 söprése Dorogtól

Soha többet :)) brutális komolyan ,talán egy rövid távot elvállalnék,de egy 100ason  a megfáradt túrázók  kisérése hátul , ááááá előzés lehetetlen ,szóba sem jöhet ,oylan érzésem volt,hogy egy helybe toporgunk,és tyúklépésbe megyünk . A szintidőből bőven kicsúszva,több mint egy órát is,,kisértük a hátúl lévőket.

ez a leghálátlanabb segítői feladat amit valaha elvállaltam , a VTM en fáztam életemben a legjobban,de ez majdnem felülmúlta .  több órát szarrá ázva dideregve ,a jéghideg szeles Pilisben ,vagy a Hosszú hegyen tyúklépésbe pocsolyák kerülgetése,édes istenem,még a Kevélyre felfelé sem tudtam kimelegedni :) 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
10:00:00 37 16:13 3.70 1132 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 3821 napja

édes Juditkám felöltöztem melegen :) aranyos vagy hogy aggódol' :)

alul topp ,rajta téli technikai felső,rajta téli technikai kisdzseki,rajta esőkabát .  kesztyű volt ,sapka nem ,de nem is baj,a fejemen kapucni volt .

szerencsére nem fáztam meg,persze a két kolléganőm meg full beteg taknyuk nyáluk folyik ,,de még nem kaptam el azt sem :)

nyaff képe

nyaff 3821 napja

nem akarlak drága barátném leteremteni, nem tudom, de gondolom, ismerve Téged, hogy szokás szerint egyszálpendelyben voltál (mérges szmájli) Vagy végre felöltöztél rendesen, melegen, tudva, hogy lassú menet lesz? (ha igen, akkor sajnálkozós szmájli) Szép napi teljesítmény. Egy ilyen "bemelegító-kimerítő" futás után a raktárak lemerülve, figyelni kell, hogy az ember fázósabb lesz. Nyirmi-nyirmi, vigyázz magadra!!!

SzJucus képe

SzJucus 3827 napja

Juj, minden elismerésem, hát ez tényleg bazi hálátlan egy feladat annak, aki szeret haladni...!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!