Boszi72 futás

2013.10.19 Szombat, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:58:07

Távolság

49.24 km Szint: 1545 m

Tempó

08:29 p/km (7.07 km/h)

Pulzus

Átlag
135
Minimum
91
Maximum
157

Edzésleírás

Hősök Vére tt.

Klassz volt, igazi profi szervezés, az útvonal jelölés olyan, mint egy futó versenyen, igazán csak kontrollként vettem elő a tömör leírású, színes és használható térképpel  bíró itinert, az ellátás pedig túrához képest pazar. Nem is értem, miért nem fedezték még fel sokan. Becsületkasszás. Egyetlen negatívuma az utolsó 6-7km monotóniája.

Szentendrére visszapillantva gyönyörú volt a látvány, köd és napfelkelte, olyan igazi narancssárgás színfestés az égen és a nap maga izzott.:-)

Iszonyú vastag az avartakaró az erdőben, néha azért gyalogoltam, mert nem érte meg kockáztatni a sérülést, egyet így is sikerült tanyolnom az elején, de semmi komoly. Már az elején éreztem, hogy sokkal jobban megy a futás, mint a korábbi hetekben, laza volt a mozgásom és a sebességemmel is elégedett voltam. Bár alig ittam, az első 22km-en 5 kiállásom volt, ez kicsit idegesített, de utána visszaállt a vesém normál funkcióba. Nagyon jól éreztem magam és a második felében igazi flow volt a dolog, csak futottam, futottam, könnyen és lazán, elkaptam a ritmust és nagyon élveztem. Elrepült az idő. Még a gyilkos végét is végig futottam. A cipőmet is úgy tűnik, talán sikerül betörnöm, ma már haverok voltunk. Kellett ez a lelkemnek, egy igazán jóleső és könnyű futás, nagy fáradtságot sem éreztem utána. A pulzusom is mintha kezdene gytába rázódni. Hazafelé Anitával mentem és befaltam a dobogókői búcsúfiát (Matyi büfé féle krumplis pogi, mi is lehetne más. :-) Ja, és ez teljesen bruttó idő (sőt, még a célban öltözködés közben is tovább pörgettem az órámat). Boldogság!!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:58:07 49.24 08:29 7.07 1545 91 157 135
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

kkoos képe

kkoos 3892 napja

Gratulálok Boszi, éljen a flow! :) Én is inkább óvatosabbra veszem a figurát az avar miatt.

gergő képe

gergő 3893 napja

jajjj, de jó ezt olvasni!! örülök és kicsit irígykedek, de még várok a visszatéréssel, hogy annál jobb legyen úra az erdő.. addig meg eljtátszogatok a tempókkal.. hajrá! (mondjuk ez a tt név nem csábított volna :))

nedus képe

nedus 3893 napja

Jó ezt olvasni Boszika !! :) Képzeld , lassan visszatérek az erdőbe ! A Naszály Trail-en ( igaz , csak a gyerek távon ) már "futok " !  Ott leszel esetleg ?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!