Pepe88 egyéb

2013.09.29 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Ugyanígy, mint a korábbi hetekben. Heti 6 futás, erős napok után lazák. Szerda-péntek iramfutás, vasárnap meg hosszú. Közte a lazák.

 

Megint megtudtam csinálni mindent, amit akartam. Ez a 3 hét elég jól sikerült a futásokat tekinktve. Ózd után ugye 3 hetem volt edzeni és 2 hét rápihenést terveztem a maratonra. Úgy kezdtem el az egészet, hogy kicsit formába hozom magam, hogy a 4 óra könnyen meglegyen. Valamint úgy, hogy még egyáltalán nem volt biztos, hogy elindulok a maratonon, csak ha lesz kedvem. Most szinte biztos, hogy indulok a maratonon és úgy néz ki nagyon simán meglesz/meglenne a 4óra. Így lehet megpróbálok egy jobb időt, nem tudom még...

 

Sajnos a kaját nézve nagyon rosszul alakulnak a napjaim. Tegnap délután is hirtelen rossz kedvem lett, aminek örömére este betoltam 4 csokit....Mondjuk még mindig jobb, mint az alkohol. Kicsit le kéne állni a bünőzéssel.

Sajnos a tervezett súlyt tuti nem érem el, a maratonra minimum a tavalyi súlyomat akartam (77-78), de optimista voltam és 75-öt akartam volna. Hát sajnos ez nem lesz meg a sok bünőzés miatt, igaz a testzsírszázalékom szinte biztos jobb, mint tavaly.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!