Cyco bringázás

2013.09.15 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:04:30

Távolság

40 km

Tempó

01:37 p/km (37.21 km/h)

Edzésleírás

3-as csapatidőfutam verseny Balmazújváros

SKY Zoli, Toldi MIki és én alkottuk a ViniBike triatlon szekcióját. :-) Egyébként 7 ViniBIke trió tudott elindulni ezen a versenyen. Persze nem minden előzmény nélkül, hiszen reggel még át kellett szervezni a csapatokat, mert Lőrinc (TRIwarrior) szokésa szeint valami kamu szöveggel megint lempndta a részvételt reggel... Még jó hoyg tudott jönni Toldi Miki, ksözi neki érte

 

Balmazban jó úton mentünk, csak szél volt meg hideg meg köd... Mentünk amit tudtunk.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:04:30 40 01:37 37.21 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

vinibike képe

vinibike 4032 napja

Teljesen jogos mind két felvetés, és mind két indok!

A tisza tón nem a legjobb a pálya, de mi élvezzük, mert nem sok jó verseny van a közelünkben ami elérhető nekünk anyagilag. És jó a töltésen menni, vagyis izgalmas :D, kamikáze versenynek hívom, csak az eleje marad fenn :D

 

Az én véleményem inkább az, hogy ezt az országos szövetségnek kellene rendezni, mert szerintem ez az ő feladata, az, hogy ne essen egybe más versennyel és olyan helyen legyen ami központi, de ugye a szövetség sem működik a legjobban, és ott is kevés a pénz.

Szakember kell, szakértelem, tőke, mai gondolkodás, nem 70-80-as évekbeli, mert sok egyesületi vezető még abban a korban él. Szerintem!

Én továbbra sem a szervezőt szidnám, hanem a rendszert!

A 35ös átlag sem a versenyző hibája. Hosszú évek óta nincs utánpótlás. Sem nevelés, sem versenyző, sem semmi! Ennek fogjuk még évekig érezni a hatását. Valami azért megindult, vannak fiatalok akik szeretnek bicajozni, reménykedjünk!

10 éves távéatban kellene gondolkodni, jó stratégia, keméyn munka és még sok minden más, na meg ugye az anyagiak. Ha a megítélt támogatást csak felezgetik akkor ez is nehéz ügy lesz.

 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4033 napja

Szia!

Persze,egy Pécs kupára mondjuk nem jöttök át ti sem onnét,mint ahogy mi sem megyünk el mondjuk Debrecenbe a 22-ei versenyekre,messze van,és igen nagyon nincs pénz a sportban...

De egy OB-ra elmentünk volna még ha Balmazújvárosban is van,mert lett volna esélyünk mondjuk látva hogy Róka a 120 pluszba nevezett az amatőrben nyertünk volna...És ti is eljönnétek mondjuk Pécsre ha épp itt van,vagy megyünk pld Mosonmagyaróvárra a kritériumra és párosra.

Akkor sem normális  a szervező,miután többen megkeresték hogy nem jó az időpont mégis fafej volt,ezután pedig ha ti nem indultok X csapattal gyakorlatilag alig lett volna induló....A Tour de Tisza tó meg egy röhej verseny azon a töltésen....Én nem hiszem hogy az időfutam specialistákat az elszívta volna...Az meg milyen hogy a csapatok pár kivétellel 40 es átlag alatt mennek,ifiben 35-el bajnokságot lehet nyerni...

El kellene venni ezt a versenyt onnét,és valahol az ország középső részén kellene rendezni,de a legfontosabb,hogy ne ütközzön se keleti se délnyugati versenyekkel...Elvégre már Világbajnoki szám újra!

vinibike képe

vinibike 4033 napja

A mostnai 3-as csapat eredetileg 14-én szombaton lett volna, de bekavart a Tisza tó Maraton, Kocsár Laci nem akarta áttenni, hisz ő már hamarabb kiírta a 3as csapat versenyét, de ugye neki sem lett volna jó, ha a tisza tó elszívja az indulók felét. Nehéz unszolásra átette vasárnapra, erre rá 2 hétre elmarad a Tisza tó, na bumm. Érthető, hogy már nem tette vissza szombatra Kocsár. Nekünk is jobb lett volna. Mi sem tudunk elmenni egyetlen egy Pécsi kupára a távolság miatt. Ezzel sok egyesület küzd, kevés a versenyző s továbbra sincs pénz az élsportban, de még a mi amatőr sportversenyzsünkben. Ez nem a szervező hibája! Ez a rendszer hibája!

Cyco képe

Cyco 4033 napja

A szervezéshez nem értek, de már kezdem megszokni, hogy kerékpárban nem tudok előre tervezni úgy mint pl triatlonban vagy futásban ahol az év elején teljesen fel tudom építeni az évi versenyprogramomat , mert elég hamat közzé tezsik a versenynaptárakat.

Az út minősége most jó volt mert Balmaz mellett egy jobb minőségű útszakaszon volt a verseny. A kis szél betett nekünk. 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4034 napja

Gratulálok Cyco

Sajnos az idióta szervezők miatt több csapat nem tudott elindulni a 3-as OB-n,így köztük mi sem,mert az egész éves Pécs Kupa záró futamai voltak ma....Úgy látszik sajnos ez a verseny nem magyarszág bajnoksága max a keleti megyéké.Tavasz óta tudott volt a Pécs kupa időpont,ennek ellenére nem voltak képesek a terv szerinti okt21 vagy 22-re tenni a versenyt,vagy legalább ha már ez nem megy akkor 14.szombatra....Tavaly is tervben volt,ugyanezt megcsinálták,jövőre sem fogadnék hogy változna a helyzet,azt sem értem miért nem lehetne egyik évben délen vagy nyugaton rendezni,az útminőség nem indokolja a Balmazi helyszínt,sőt....

mata képe

mata 4034 napja

Gratulálok !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!