dilisuni futás

2013.08.10 Szombat, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

12:00:00

Távolság

113.5 km

Tempó

06:21 p/km (9.46 km/h)

Edzésleírás

Kb. ennyi, az órám szerint több, de a hivatalos (tuti jó!) pályahosszal számolva kb. ennyi (a hivatalos eredménylistát még nem láttam).

Komolyan elgondolkodtam azon, hogy kell-e ezt nekem csinálni, bölcs dolog volt-e sérült lábbal odaállni.

Az meg az én butaságom, hogy amint bemelegedett a lábam és nem éreztem olyan nagyon a szúrást az achillesemben, tempót váltottam és elkezdtem futni mígnem egyszer csak Lubics Szilvi mögött találtam magam... és akkor kb. 35 km-ig ott is maradtam, pontosabban hol ő volt előrébb, hol én... aztán Pecsenye a 4.25-4.35-ös átlagtempónk ellenére elszáguldott mellettünk, amire Szilvi természetesen reagált és a két nagy már tova is tűnt...
Órám szerint (ami ugyebár többet mért, azaz nem hivatalos):
1.35 körüli félmarcsi
3.20 körüli marcsi
4.07 körüli 50 km
6.00-nál 70,2 km (de mint kiderült Zsolti 69.2-vel nyert és én kb. 200 méterre voltam tőle, így 1,2 km-t mért rosszul az órám, így ez bizony csak 69 km :((
Kiakadtam a sz.r órámon (ha korábban észlelem a hibát, akkor mentem volna a 70 kiliért, mert arra vágytam ;)), belesétáltam, elkezdtem a körülményekkel foglalkozni, kihűlt a lábam és egyre jobban fájt az achilles-em, gyomorprobléma is megjött és... szétestem. Pedig innen már "csak" kicsivel jobb mint 6-os átlag kellene (majd egyszer) 6 órán át a nagy álomszámhoz.
Sántikáltam, nyavalyogtam, nyöszörögtem és közben beértek a srácok, csúsztam szépen vissza, de nem nagyon érdekelt. Azért a buta összesítettért vagyok itt, nem állhatok ki bármennyire is fáj, fontos, hogy a 24 órás verseny előtt maradjon előnyöm Máró Csabival szemben. De verseny közben is, másnap is, most is leginkább azon gondolkodom, hogy egyáltalán el kell-e indulnom ezen a versenyen, nem túl sok-e ez még a lábaimnak, a szervezetemnek...
Végül ennyit sikerült összekaparni, ami a közel 70 km-es első 6 óra után nem egy betyáros teljesítmény. Egyetlen pozitívum, hogy növeltem előnyömet összetettben az engem üldözőkkel szemben. A hihetetlen negatívum, hogy a verseny után kb. másfél nappal is nagyon fáj a lábam:(

Szívből gratulálok Dórinak, aki gyönyörűt repesztett és a 6 órás hölgyek között a második lett Szilvi mögött, illetve Zsolti nagyon rászolgált már erre a győzelemre, nagyon örülök, hogy végre szinte minden klappolt. Viki természetesen begyűjtött még egy győzelmet, gratulálok, nagyon okosan, szépen csinálja ezt a kupasorozatot, nem akar belehalni minden versenybe, hanem "csak" hozza a kötelezőt. Attila, Fidó, Kinga, Miki: mindent köszönök és sajnálom, hogy nem tudtam szebb eredményt hozni.

Blue nagyon szépet ment, örültem sikerének, nagyon rászolgált!

Utána hazavezettem, majd kimentünk Szigetmonostrorra, a Suhanj6-ra. Megdöbbentő volt a látvány, hogy kb. 10x annyian voltak, mint Szombathelyen, tengernyi ismerős arc, nagyon jó hangulat, nagy buli. Végigszurkoltuk a verseny végét, Joci nagyot repesztett, Hankáék is szépen tolták, Nodari Zsuzsi, Norci élete leghosszabbját futotta, Szilágyi Peti ezüstérmes lett, Judit harmadik, de hosszan sorohatnám még az ismerősöket...

Maráz Zsuzsi - előzetesen esélylatolgatásomnak megfelelően - megverte a férfi mezőnyt is, öröm volt nézni ahogy fut.

Fél 8-kor már újra otthon voltunk, így alig 24 óra alatt lement a Szombathelyi kaland is, a Suhanj is, lehetett aludni menni. Csak az ébredés utáni sántikálás rontotta el a kedvemet...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
12:00:00 113.5 06:21 9.46 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

NitroTom képe

NitroTom 3925 napja

Gratula! :)

 

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3931 napja

Gratulálok. Csak ámultam-bámultam, ahogy az elején elrepesztettél mellettem.... sajnálom, hogy a második fele harcosabb lett.

Velencéig jobbulj meg.

VéZsé képe

VéZsé 3931 napja

Gratulálok Zoli !! Kemény ez a sorozat de Te keményebb vagy !!

LTimi képe

LTimi 3932 napja

Gratulálok, de most ahogy az előttem szólók is írták pihenjél!!!

Az első fele nagyon ' emberes' lett!!! A második fele is csak az inkább fejben, hogy ott maradj a pályán! 

 

Hogy mi legyen a 24 órással? Hallgass a megérzéseidre és azok alapján hozd meg a döntést! Lehet, hogy most teszel egy lèpést visszafele, de legközelebb kilométereket haladsz majd előre! 

Csak: Vigyázz magadra!!!

runing képe

runing 3933 napja

Gratulálok Zoli. Vigyázz azért "amire kell".

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3933 napja

Gratulálok! De azért a 12 óra futás után a sérült lábnak pihenni kellett volna, a fáradt szervezetednek meg aludni, nem éjszakázni egy másik versenyen...Javíthatatlan vagy ;), a mester is gondolom megdícsért...;)
faxau képe

faxau 3933 napja

Gratulálok az eredményhez, de most kezdj el pihenni. Több hónap kiesés gondolom nem hiányzik!

Haanchee képe

Haanchee 3933 napja

Gratulálok, ez szép eredmény, de most pihentesd a lábad, ne legyen komolyabb baja! Jó, hogy jöttetek a Suhanjra, erőt adott, amikor megérkeztetek, és utána a szurkolás is jólesett, meg hogy Dóri be is állt hozzánk picit futni. :) Köszönjük! :)

Blue képe

Blue 3933 napja

Hát anank örültem volna,ha tudunk körözni együtt jó formában,de ilyen a mi szerencsénk,hol én,hol te nem vagy futható állapotban.

Csak okosan,érzéssel és Gratulálok!

zozo.m képe

zozo.m 3933 napja

Gratula végig futottad! Sejtettem, hogy elmész. Egyre jobban tetszik, hogy fejben is erősödsz! Azért látom van holtpont, de anélkül olyan uncsi lenne :)   GRATULA! és válljon egészségedre!

mjoci képe

mjoci 3933 napja

Gratulálok, még sérülten is nagyot mentél.

Nagyon örültem, (még ha nem is látszott), hogy jöttetek szurkolni.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!