Boszi72 futás

2013.07.29 Hétfő, 05:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:44

Távolság

28.75 km Szint: 920 m

Tempó

08:22 p/km (7.17 km/h)

Pulzus

Átlag
130
Minimum
83
Maximum
155

Edzésleírás

Szvárad - Katonasírok - Őr-kő - K+-on és zöldön Szalajka - Szvárad - Milleniumi Kilátó.

Egyszerűnek tűnt az eleje a térkép szerint, de nagyokat néztem, mert csalános, széles dózerút, susnyás ösvény és dobogői gerincúthoz hasonló szakasz mind fellehető volt 4,8km-ben. Először a gerinc út kapott meg, rövid, de keskeny, előttem közvetlen panoráma, mögöttem a fák susogása elvarázsolt, meg is álltam frissíteni és élvezni a helyet. Utána a Katonasírok ragadtak magukkal. Sokszor futottam el sírok mellett, de ez szíven talált nagyon. Óriási, tágas nyereg, a sírokon katonasisak és személyes történet leírása. Mázlink van, hogy ebben a korban élünk és nincs a földünkön háború. Az ájuldozás csúcspontja mégis Őr-kő volt, én ilyet még nem láttam, szó szerint hüledeztem a tetőn és nem tértem magamhoz. A kedvenc helyem lett a Bükkben, aki arra jár, ki ne hagyja! Iszonyatosan magával kapó látvány és nagyon jó energiák, szívem szerint le sem jöttem volna onnan. 

Ezután nagy kavarások és útkeresések voltak, sokszor meg kellett állnom, térképeztem is szépen, de a réteken való haladás állított meg leginkább. A vizem elfogyott, ezért be kellett futnom Szváradra és utána kitölteni a maradék 1 órát a közelben, ezért maradt a kilátó futás. 

A bottal már jobban boldogulok, de futás közben továbbra is inkább zavaró tényező. Az emelkedőket gyalogoltam, de ez a futás érzésre már sokkal jobb volt, mint a szombati, a lábam is rendes volt velem. 1 kullancsot összeszedtem. Az elmúlt 2 nap után elég jól regenerálódtam, ráadásul futás után is normálisan járok, bíztató jelek. :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:44 28.75 08:22 7.17 920 83 155 130
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

gergő képe

gergő 3974 napja

áááá a legjpbb helyen vagy, nekem is a bükk a szívem csücske. jövőre a bükkikire is el kell jönnöd! jó futásokat és köszi a kommentet, jól esnek! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!