zozo.m bringázás

2013.08.17 Szombat, 10:29:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:52:03

Távolság

43.85 km Szint: 260 m

Tempó

02:33 p/km (23.48 km/h)

Pulzus

Átlag
162
Minimum
0
Maximum
183

Edzésleírás

Szálka TRIathlon - Amatőr verseny - M táv 45 km bringa (mozgás idő 1:47)

Elírásnak nem nevezném, direkt írtam ezt mert, olyan amatőr hibát követtem el, hogy az borzasztó. 

Jól indult mentem, ahogy bírtam, jött az első emelkedő váltás, alig bírok felmenni. Ekkor Mariann ment el mellettem. Ezt követően végig a farába voltam, sőt mi több vissza is előztem, jött a következő emelkedő váltás. és nem megy a bringa... kénytelen voltam feltolni. Egyszerűen kikészültem. 

Lejtő ott ment, majd a következő emelkedőnél mintha a bringa nem is menne... Nagy nehezen elértem az első kör végére. Egy kérdéssel, feladjam? Nagyon sokat agyaltam rajta. Ennek semmi értelme, miért nem bírok felmenni. 3 hete a majdnem függőleges hegynek is felmentem ha kellett 7km/h órával, de itt nem. Végül úgy döntöttem, tovább megyek, most már ismerem a pályát, biztos jobb lesz. 

Nem lett jobb, sőtmitöbb a lánc is le esett. Hála égnek ott voltak szurkolók és segítettek. Majd az egyik annyit mondott, hogy azért felválthattam volna. Fingom sincs mit értett ez alatt. Váltottam. Egy félkör és visszaérkeztem arra a helyre, ahol az esett történt épp Matyi ment el mellettem, és nézem milyen szépen tud tekerni én pedig itt lassulok... Megint megadta magát a bringa... Tolom fel és nézem a többiek láncait melyik tárcsán vannak. Nézem valami nem stimmel, az enyémeim a másik végén vannak. VAZZZZZEEEEE!!! Átváltottam egy síkkabb résznél egyből ment az emelkedő vége. 

Onnantól végig tekertem, pedig még egy emelkedő volt benne, amit korábban toltam. Sajnos Csoki nagyon előttem volt viszont Mariann és Kata nem annyira. 

Így a végén elgondolkoztam, vajon milyen lehet a féltáv, így már sokkal jobban ment a kerékpár. depóba érkezésnél kicsit dühős voltam magamra....

ha nincsenek ezek, akkor egész jó kis átlagom lehetett volna
amatőr hiba. dehát kezdő vagyok. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 45 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

kincsoo képe

kincsoo 3948 napja

Gratulálok!! Hat igen ezt a váltást meg kell tanulni.., de nem is olyan nehéz .. mintt ha a kocsival váltanál.. ott is emelkedőn könnyebb fokozatba teszed.. bringát is :)

kiscsoki képe

kiscsoki 3955 napja

Mikor mesélted, bakker! :-) Jól tekerted erőből! Következő már könnyű lesz ezután! Szép volt!

NoHa képe

NoHa 3955 napja

Hazaértem, elmegyünk bicajozni!!! :)) Amúgy gratula a nagytányéros teljesítéshez! :)

necromedve képe

necromedve 3956 napja

Kalandos. :)

Felszerelések

Egyéb Astek TRI clothing