julcsi bringázás

2013.07.06 Szombat, 09:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:10:00

Távolság

54 km

Tempó

02:24 p/km (24.92 km/h)

Edzésleírás

Haza Esztergomba, Dobogókőn át. 

Mindig panaszkodom, hogy most, hogy nem jár vonat, nem lehet azt megjátszani, hogy edzés gyanánt az ember lebringzik Egomba, aztán mondjuk visszavonatozik. Magamnak pedig soknak gondoltam az oda-vissza Esztergomot egy napra. De aztán Matyi felvetette edzésen, hogy Szobról jön ám vonat, azzal lehetne bringát szállítani. Így lett hát, hogy Józsit megfűztem, ugorjunk haza családlátogatóba, visszefele meg majd vonatozunk. Aztán alahogy úgy esett,  hogy kitaláltuk, hogy akár visszafele is jöhetnénk bringával, mondjuk odafele nem Visegrádon át mennénk, akkor rövidebb, visszafele viszont arra legfeljebb valahol átkompozunk vagy ilyesmi. 

Na, Dobogókővel azért elég bátor voltam, rég volt, hogy arra bringáztam volna(akkor is a másik oldalról) vagy úgy egyáltalán akármilyen közlekedési eszközzel arra jártam volna, szóval azért mellbevágott az a mennyiségű emelkedő, ami ott volt. Na de muszáj volt menni, nem hozhattam szégyent a csodabringára! 

Aztán lefele kicsit nyuszi voltam, nem mertem nagyon gyorsan jönni, bár a legjobb dolog a bringázásban a lejtőkön süvíteni, de azért ehhez még kicsit tapasztaltabbnak kéne lennem azt hiszem, hogy igazán bátran merjek jönni...

Ja igen, a bringa neve (egyelőre) Sárkány lett. Eleinte Drogonnakakartam nevezni, de mindenki azt mondta, hogy az béééééna, meg nem bringanév (bár hogy mi a bringanév, azt senki sem tuta definiálni nekem...). Mert a Trónok harcában Daenerys-nek ahhoz, hogy győzni tudjon (majd), meg kell tudnia lovagolni a sárkányait (például Drogont), és az ő hátukon kell majd lerepülnie Westerosba. (remélem mindenki érzi a háttérben rejlő metaforát )
Na mindegy, az emberek többsége leszavazta, két munkatársam volt az, aki azt mondta rá csupán, hogy "ez király". Szóval így maradt simán Sárkány, ami azért praktikus, mert amikor elesek, akkor hívhatom őt akár Paffnak is! 

Otthon aztán grilleztünk egy nagyot, és anya rám bízta, hogy élesztgessem a tüzet. Ilyet sose csináltam, ez mindig nővérem reszortja volt, így nem is voltam nagyon ügyes, pattogtak a parázsdarabkák. Akkor megint kicsit Daenerys-nek képzeltem magam, rajtam ugyan nem fog a tűz, bennem-a-sárkány-vére-folyik, valahogy így. :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:10:00 54 02:24 24.92 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Raulmadrid képe

Raulmadrid 4015 napja

Egyértelmű big like!:-)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!