julcsi bringázás

2013.07.06 Szombat, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:25:00

Távolság

72.4 km

Tempó

02:00 p/km (29.96 km/h)

Edzésleírás

Kicsit féltem milyen lesz ez a délutáni, mert hazaérve azért éreztem a combjaimat. De azért bennem volt a kisörgöd, hogy dejólenne megcsinálni oda-vissza a távot, szóval szó sem lehetett arról, hogy kihátráljak a tervből.

Pilismarót előtt kicsit esett az eső, akkor féltem, mi lesz, még sose tekertem esőben (csak a városban), de szerencsére hamar elállt, nem volt gondunk belőle. Volt, hogy én mentem elől, mert hátul tök jól ment, és az utat is nagyjából ismerem (legalábbis úgy gondoltam...), szóval mertem elől menni. És tök jól is ment, Józsi meg is dícsért, ettől jól el is bíztam magam, így Budapestre beérve annyira száguldottam, hogy nem is vettem észre, hogy ott vagyunk a HÉV átkelőnél, ahol le kéne kanyarodni, zúztam volna tovább egyenesen, aztán Józsi rám szólt, hogy balra, persze minden irányból kocsik jöttek, és bár én kanyarodtam volna ennek ellenére balra, Józsi rám kiabált, hogy ne, de lecsatolni már nem tudtam (pedig már abban is kedzek egész ügyes lenni ám, na mindegy), jobb híján megint estem egyet (ugye-ugye, Paff...).

De azért remek kis bringázás volt, nagyon jól esett, lehet a délelőtti hegyek/szembeszél után tűnt annyira könnyűnek ez a visszaút, hátszéllel, laposon, mindenesetre úgy éreztem, tök jól ment :)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:25:00 72.4 02:00 29.96 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Raulmadrid képe

Raulmadrid 4015 napja

Ez még nagyobb like! Nemsoká egyedül is 30km/h-val fogsz tépni, de ez így is nagyon-nagyon szép teljesítmény. Grat! Amúgy meg csak az nem esik, aki nem mozdul ki.:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!