Pepe88 egyéb

2013.06.23 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

4.nyári ciklus, 2.hét

 

A múlt hét úszásról+futásról szólt. Ez a hét a bringáról... Németországban voltam kint szombatig és kihasználtam a kinti utakat és tekertem sokat. 1-2 futás és úszás azért belefért volna, de felborult kicsit a bióritmusom, túl fáradt voltam, fájt a hátam, stb...

 

A hét első felében a kajálás is egész jóra sikerült, a csoki elrejtés bejött.  Csütörtök-péntek már nem volt tökéletes, mivel csütörtökön szarrá áztam, ezért utána ontottam magamba a mézet és a sütit, hogy ne legyek beteg. Ugyanez pénteken, mert féltem, hogy fogok hazavezetni szombaton, ha szarul leszek. 

 

A bióritmusom teljesen elcsúszott kint és a kajálás sem alakul túl jól...Végre itthon beálltam 7-9 körüli kelésre, de kint 1nél előbb nem nagyon mentem alduni, sőt volt olyan, hogy hajnali 4kor sikerült (kedden). Az étkezések sem túl jók, ébredés után nagy reggeli, majd napközben valamikor edzés, este felé meg nagy kajálás...Ez sajnos nem csak kint jellemző, hanem itthon is. Habár itthon azért a 3 étkezés minimum megvan, de a tavaly nyári 4-5 lenne az ideális. Nem tudom azt hogy csináltam...

 

Edzéskimaradások/kihagyások:

Kedden a frissítés hiánya miatt eléheztem, nem tudtam futni, amúgy is kicsit túlterheltem magam bringán

Szerdán inkább aludtam, mivel hajnal 4kor aludtam el, így az úszás átmozgatás kimaradt 

Csütörtökön fájt a hátam, ezért csak 6km-t kombóztam

Hétvégi hosszúfutás kimaradt a szombati hazaút miatt, helyette viszont pénteken +1 bringa bekerült. Ez meglepően jól ment, annak ellenére, hogy előtte levő nap azért edzettem. A lábaimat nem nagyon éreztem, csak a hátam.

 

Most már nincs Pelso, nincs semmilyen utazás, se technikai tényező. Remélhetőleg egyensúlyba kerül a három sportág. Futóhetek a hónapban: 7km-12km-56km-6km.

Jövő hét végén Kaposvár. Első 3-4napot még jó lenne jövő héten keményebben, aztán pihi.

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!