caribe labdajáték

2013.06.13 Csütörtök, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Edzésleírás

Edzőmeccs...

Sokat nem akarok róla beszélni, inkább elfelejteni az egészet. Zozóval bemelegítésként toltunk egy laza karikát a 400-as pályán, győzködött, hogy a hosszúakat 6:30 körül kéne futnom és így fogok gyorsulni. Egyelőre még nem hiszek neki, de tudom, hogy jobb futó nálam, azaz lehet nem hülyeség amit mond :)

A meccs... hm, 6:0ra kaptunk ki, az első fele borzalmas volt, nem ment a játék, nem tudtam jól kezelni egy labdát se, mindenki fel alá rohangált, nem éreztük egymást, nehezen "melegedtünk" bele ezért úgy döntöttem, hogy az első 5 perc után leülök, miután felment bennem a pumpa. A második játékrészre összeszedtem magam, sikerült többször labdához érnem volt 3 kapurarúgásom, ebből az egyik egy kapufa... pedig én már bent láttam a labdát :( 

Jövőhéten kupa, és azért az vígasztal, hogy nem ilyen szintű csapatok ellen játszunk majd, viszont nehéz lesz, mert 6an vagyunk egy csoportban és az első kettő jut csak tovább. Valamit ki kell találni, hogy az első meccsekre is felpörögjünk, mert egyelőre ezzel van nálunk a nagy gond... asszem mindenki italába koffein tablettát keverek majd :D

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:01:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 4027 napja

nehzés lesz továbbjutni a csoportból, de meg fogjátok oldani... és utána már csak 2 meccset kell behúzni, ha csak 2 csoport van ;)

(elméletileg teljesen igaza van Zozónak... szerintem a "lassú" hosszúk mellett még fontos a résztáv is, a váltogatás is, no meg kell néha versenytempót is gyakorolni. De a legfontosabb, hogy heti mondjuk 3 futás meglegyen :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!