rrroka futás

2008.12.29 Hétfő, 09:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:28:11

Távolság

13.87 km

Tempó

06:21 p/km (9.44 km/h)

Edzésleírás

Áronnal, szigetkörnek induló, de városnézésbe forduló karácsonyi zabálást lemozgató, nagyon kényelmes tempójú beszélgetős futás.
a szigetkör árpád-hídi végénél mondta Áron, h menjünk inkább ki a hídon a változatosság kedvééért, így is tettünk, aztán a Népfürdő utca környékén találtunk egy új bicikliutat, aminek szerettünk volna végére a járni. Persze ez is egy a statisztikát szépítő sehonnan-sehova bringautak közül, a dózsa györgy és a váci kereszteződősénél hirtelen egy építkezésbe nyom nélkül eltűnik.
itt továbbmentünk a dózsán át az andrássyn kisebb kanyarokkal, majd vissza mindkettőnk kedvenc belvárárosi részéhez (király utca és környéke). Az indexen is cikkeztek az életveszélyes passzázs házról, mi megnéztük most a vele majdnem szemben lévő másik kihalt és immár omlásveszélyes vadi új építésű részt (a bodies kiállítással szemben egy kovácsoltvas kapualjba bekanyarodva. a bodiesnál vagy 200 ember állt sorban :O ).
gratulálunk, jó lett. legközelebb fotó!
aztán már haza is értünk.
majdnem másfél óra testmozgás, egy pisiszünettel és vagy 3 pirosnál megállással, meg a romosház megtekintéssel. kényelmes, nyugis. jó volt végre mozogni megint!
az ipod ennél többet mért, a térkép meg nem 100% pontos, de legyen a távolság utóbbinak a távja, a 13,87 kiri: erre futottunk

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:28:11 13.87 06:21 9.44 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

rrroka képe

rrroka 5620 napja

gozsdu-udvar a másik rettenet neve:
http://index.hu/kultur/klassz/gozsdu0731/

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!