zozo.m bringázás

2013.06.02 Vasárnap, 16:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:29:48

Távolság

13.33 km

Tempó

02:14 p/km (26.84 km/h)

Edzésleírás

- 5 2 8 -
Depó 1: 3:03

Kezdjük a legnagyobb bakival. Elfelejtettem mondani a családnak, hogy számolják a köreimet, biztos ami biztos. Mivel a versenyszervezők nem számolták.

Sajnos 3 után elvesztettem a koncentrációmat és kiestem a számolásból. Azt is láttam, hogy az öreg, aki utánam jött ki, már ki is ment. És közben engem is kirendeltek. Nem voltam benne biztos, valahogy nem stimmelt, mondjuk többet sem szerettem volna menni. 

A  jobb kanyar kicsit élesre sikerült, de azért pályán maradtam. Sikerült elkezdeni tekerni így elindulhattam azon a versenyszámon, melyen a leggyengébb vagyok. A második kör után már éreztem, hogy váltanom kell mert szétrobban a combom, így ahogy feltekertem utána le is váltottam. 

Volt egy kis koccanásom a Palánál, a fordítónál. Pont előttem szeretett volna fordulni a pasi, szóltak is hogy figyeljünk, de szinte állóra fékeztek előttem, így mivel mögötte szerettem volna megfordulni kicsit kerék a kerékhez ért. Amúgy ezt a fordulót nehezen tudtam bevenni. Ezen a helyen éreztem hogy nagyon fájnak a combjaim.  Tudtam hogy necces lesz a futás. 

A pályára próbáltam figyelni. Hála égnek jött tett a pályabejárás így tudtam mi merrehány méter. A végére egyre jobban tisztult a pálya és egyre jobban sikerült tekerni is a tempót. 

Végül kihívtak. Amint leszálltam a bringáról és láttam az összidőt, sejtettem hogy ezt el****k, de ekkor már a bringát toltam. (annyira magabiztosan hívtak ki, hogy kicsit elképedtem).

Utána bringával be a depóba, addig nem volt gond, amíg meg nem láttam, hogy fel kell emelnem a bicajt futás közben. Mondtam valami szépet, melyen jót mosolyogtunk. :)

Depó 2: 1:17 (egy korty izó, cipőbefűz és go)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:29:48 13.33 02:14 26.84 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

kiscsoki képe

kiscsoki 4031 napja

na ez már versenytempó! Hát ezt a távot jól elcseszték. :-)

dilisuni képe

dilisuni 4031 napja

Jaj, de örülök, hogy a bringázás szó mellett már a verseny szót is látom. Tudom, de mindig is tudtam, hogy tudatosan csinálod a dolgaidat és megfontoltan, de rendületlenül haladsz egy nagy cél fele.
Gratulálok a hétvégédhez és természetesen én is köszi a gratulációt (sajnálom, hogy nem találkoztunk, de azért természetesen több élményfutárral volt szerencsém találkozni az út során)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!